Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Az élet temploma − tájgazdálkodás, ártéri gazdálkodás, öntözéses gazdálkodás
#53181

dokumentum

"Még ha száz esztendeig is fog tartani a trianoni gonoszság, még akkor is csak Magyarországnak fogjuk nevezni a Kárpátok koszorújában azt a területet, amely ezer esztendeig a mienk volt,... több»

Rendező: Tölgyesi Ágnes

#53182

dokumentum

Mike Iaconelli horgászműsora, melyben a déli nagyvárosok vizei rejtette lehetőségeket térképezi fel. több»

#53183

vígjáték

Netflix

Egy idegösszeomlás után Walter a várost vidékre cseréli. A nyugodt élethez fűzött reményei azonban szertefoszlanak, amint találkozik új szomszédaival. több»

#53184

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#53185

dokumentum

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

#53187

vígjáték

Ricky Gervais második alkalommal jelentkezik egy Netflix különkiadással, amelyben olyan témákat érint, mint a komédia szabályai, macskák és a természet. több»

Szereplők: Ricky Gervais

#53188

NA Objects  (2021)

dokumentum

A dokumentumfilm három olyan embert követ, akik évtizedek óta őriznek szokatlan tárgyakat – egy fűcsomót, egy halott színésznő pulóverét és egy negyvenéves cukortojást –,... több»

Scorpion
#53189

NA Scorpion  (2023)

dráma

Rendező: Claudiu Oprea

Szereplők: Oltin Hurezeanu

Sár-szerelem − Mezőtúri fazekasság
#53190

dokumentum

A Szellemi Kulturális Örökség listáján méltán szerepel a mezőtúri fazekasság, hiszen a mezőtúri kerámiák talán a legismertebbek a sok magyarországi fazekasközpont alkotásai... több»

#53191

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

Egy asszonyi hajszál
#53192

dokumentum

Egy asszonyi hajszál - dokumentumfilm Jókai Mórról. A film rendező-operatőre Szabó Mihály, forgatókönyvíró-szerkesztője Erős Kinga. több»

Rendező: Szabó Mihály

#53193

NA 15 Jahre  (2024)

dráma

Az egykori zongorista csodagyereket, Jennyt tizenöt év börtönre ítélték egy olyan gyilkosságért, amelyet nem ő követett el. Szabadulása óta egy keresztény rehabilitációs... több»

#53194

thriller

Egy férfi egy repülőgépen utazik, amikor az otthoni biztonsági rendszeren át észreveszi, hogy a lányát megfigyelik. több»

#53195

NA Saindhav  (2024)

akció | dráma | krimi

A békakirályfi – Egy mai mese
#53196

romantikus

Isabelle Herzog elveszíti az aranyláncát. Jimi Springer, az akvárium tisztítója megtalálja a kincset. Cserébe szerződést köt Isabelle-lel, négy hét alatt a lány bevezeti a gazdagok... több»