Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Lovasterápiás Verseny
#53201

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2013. szeptember 20-22. között, immáron kilencedik alkalommal rendezte meg... több»

#53204

dráma | kaland | vígjáték

Egy csoport diák az erdőben reked egy katasztrofális verseny után. Miközben elvesznek, elrejtett pénzre bukkannak. Egy kíméletlen temetkezési vállalkozó és egy emberrabló közötti... több»

The Race
#53205

NA The Race  (2024)

dráma | sportfilm

#53209

animáció | dráma

Rendező: The Ninjai Gang

Szereplők: Siddha Bellord

#53210

sportfilm

Két kivételes breakdance-tehetséggel rendelkező, de édesanyjuk véletlen halála óta egymásnak feszülő testvér megpróbál bekerülni a brit breakdance-válogatottba, hogy eljussanak a... több»

#53211

családi

Leah kénytelen egy kisvárosba utazni, hogy kivizsgálja a település többszörös ünnepi világrekordok megdöntésére irányuló terveit. Később rájön, hogy ő lehet az a személy, aki... több»

#53212

dokumentum

A háborúk és konfliktusok pusztítása, valamint az erőszakos felkelések utóhatásai olyan körülmények, amelyeket a legtöbb ember elkerül vagy elkerülik őt, de a hírfotósok... több»

#53215

horror | thriller

Egy új, gyilkos alkalmazás terjed el világszerte. Sashának és Jasonnek rá kell jönnie, hogyan lehet elpusztítani az alkalmazást, és visszaküldeni a démonokat a pokolba. több»

#53218

dráma | thriller

Inspiráló történet egy fiatal nő küzdelméről és eltökéltségéről, hogy a zene iránti szeretetét felhasználva fordítsa szembe az életét a számára adódó esélyekkel. több»