Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53221

dokumentum

A híres énekes és dalszerző, Jason Isbell saját szavaival egy váratlan utazásra visz minket zenei fejlődésén és kreatív folyamatán keresztül, amikor stúdióba vonul, hogy felvegye... több»

Rendező: Sam Jones III

Szereplők: Jason Isbell

#53223

NA Ólomkapu  (2014)

dokumentum

Mindszenty József élete és tevékenysége új dokumentumok tükrében A film Mindszenty József életének azt a szakaszát dolgozza fel, amit a hercegprímás az amerikai követségen, a... több»

Mário
#53227

NA Mário  (2024)

dokumentum

Rendező: Billy Woodberry

#53228

romantikus

Egy chicagói cukrász Wisconsinba utazik, hogy meggyőzzön egy helyi péket, hogy adja oda neki a mézeskalács receptjét az új szakácskönyvéhez. több»

#53230

rövidfilm

Ezen a vidéken, ahol most nyírfák nőnek, egykor éhbérért dolgoztak emberek. Napjainkban férfiak találkoznak itt, hogy elfojtott szexualitásuknak utat engedjenek. több»

#53231

NA Boss  (2023)

dráma | krimi

Bogdan egy fegyveres rablásban vesz részt három olyan férfival, akiket alig ismer. Miközben a tetthelyről menekül, véletlenül elgázol egy szemtanút. több»

Tanganyika-tó: Afrika kék szíve
#53232

dokumentum

A Tanganyika-tó partjainál két nagyon különböző, de egyaránt csodálatos világ találkozik: míg odakinn a szárazföldön egy érintetlen – csimpánzoktól, elefántoktól és... több»

Yatra2
#53233

NA Yatra2  (2024)

életrajzi

Rendező: Mahi V. Raghav

#53234

dokumentum

Plitvice erdősége olyan sűrű és titokzatos, hogy egykor az Ördög kertje nevet viselte. Mára semmit sem vesztett vad, áthatolhatatlannak látszó erdőségéből, ezt az elvarázsolt... több»

#53237

vígjáték

Bruno Aleixo karácsony előtt egy héttel balesetet szenved, és kómába esik. Az orvosok azonban egybehangzóan állítják: a kómás állapotnak nem tudnak fiziológiai okot adni, így arra... több»

#53238

dokumentum

A filmalkotók teremtéselméletében a természet nyers erői találkoznak Izland nyugati fjordjainál, és egy elvisznek minket a gravitáció és ritmus csillagközi születésétől az emberi... több»

Rendező: Ben Sturgulewski

#53239

NA Game On  (2024)

akció | dráma | romantikus

Püspökök a Néphadseregben
#53240

dokumentum

A szocialista Magyarország Néphadseregében 1976-ig 24 hónap, vagyis két év volt a minden férfire kötelező szolgálati idő. Aki csak tehette, felmentette magát, vagy a sorozás előtt,... több»

Rendező: Barlay Tamás