Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53302

dokumentum

Sikeres talkshow-jának hirtelen törlése után a kamerák követik Wendy Williams kísérletét a karrierje újraindítására, miközben egészségügyi és egyéb személyes problémákkal... több»

Szereplők: Wendy Williams

#53303

dokumentum

Hat toronymászó rendkívüli munkája és személyes küzdelme a mindennapi veszéllyel. több»

#53304

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»

#53307

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53310

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53311

akció

Rendező: Puri Jagannath

Szereplők: Ram Pothineni

#53312

NA Steel-Man  (2021)

horror

Steel-Man, Pittsburgh hivatalos szuperhőse házigazdaként vesz részt az éves képregény konferencián, azonban az események furcsa fordulataként élőhalottak hadseregével és a... több»

#53315

családi

Hailey, a belsőépítész édesanyját, Patriciát akarja meglepni egy váratlan ajándékkal, amely a régóta áhított nagy családjával kapcsolatos. több»

#53316

NA La fièvre  (2022)

rövidfilm

Manaus, egy ipari város az Amazonas-erdő szívében. Itt él Justino, egy 45 éves indián, aki biztonsági őrként a kereskedelmi kikötőben. Lánya Brasíliába készül, hogy ott orvosi... több»

#53319

dokumentum

Egy meleg férfi szembesül a múltjával, és képtelen elnyomni a bűntudatot, amelyet egy viszonozatlan szerelem miatt érez. több»

#53320

NA Tits  (2023)

dráma | rövidfilm

Egy strandon történt kellemetlen találkozást követően a tinédzserek, Oscar és Iben magukra maradnak, barátaik nélkül. Amikor egyikük egy kezdetben ártatlan gesztust tesz, elkezdődik... több»