Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#53622

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#53623

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

Életút Krisztus követségében
#53624

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

Egy keresztre feszítés anatómiája
#53625

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

Osama Bin Laden testközelből
#53626

dokumentum

Az Osama Bin Laden testközelből bemutatja, miként vált ez az ember a nyugati világ legnagyobb ellenségévé. Bin Laden a világ leghírhedtebb terroristája volt. Ismerjük szörnyű tetteit... több»

Szentendre Swamimalai
#53627

dokumentum

Portré Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművészről. A dokumentumfilm Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművész különleges szellemi és térbeli utazását mutatja be a... több»

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#53628

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»

#53629

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

Cremonai hegedűk, miskolci zenészek
#53630

dokumentum

A miskolci Egressy-Erkel Zeneiskola Ifjúsági Szimfonikus Zenekara Gergely Péter Pál karmester vezetésével 2017 októberében egy koncertmeghívásra Olaszországba, Cremonába utazott.... több»

Rendező: Kerényi László

#53631

fantasy

A tizenéves Ada a titokzatos Kleks Akadémián köt ki, ahol a tündérmesék világába léphet át, és a képzelet határait is elérheti. Emellett felfedezi a módját annak is, hogy... több»

Egy német erdő titkai
#53632

dokumentum

Németország nem csupán iparvárosairól és metropoliszairól híres: zöldellő erdőket, kristálytiszta vizű tavakat és folyókat is találunk az ország területén. Az egyik ilyen vidék... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#53633

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

Jézus története
#53634

zenés

Benda Gábor zongoraművész a Jézus története című tizenkét tételes zongora kompozícióját az 52. Eucharisztikus Kongresszus alkalmával mutatta be a budapesti Hermina-kápolnában a... több»

#53635

NA Un silence  (2024)

dráma

Astridot, egy neves ügyvéd feleségét 25 éve hallgatták el. Családja egyensúlya hirtelen megbomlik, amikor gyermekei elkezdik keresni az igazságot. több»

A Grimm-testvérek erdeje – A mesék és a természet
#53636

dokumentum | történelmi

A romantikus erdőkről és titokzatos lakóiról bennünk élő kép részben a Grimm-mesék hatására alakult ki, és ma is befolyásolja a természetről szőtt elképzeléseinket. De van-e... több»

Útravaló
#53637

NA Útravaló  (2020)

dokumentum

Teológusok Az 1538-ban alapított Debreceni Református Kollégium árkádjai alatt domborművek állítanak emléket az iskolát bőkezűen támogató erdélyi fejedelmeknek, valamint azoknak a... több»

Rendező: Cséke Zsolt

Szereplők: Papp János

#53638

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

#53640

dokumentum

Három profi ügyvéd védencét terrorizmussal vádolják, ők azonban a végletekig hisznek ügyfeleik ártatlanságában. több»