Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53861

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter

#53863

romantikus

Amy Kessler eseményszervezőt felbéreli a híres popsztár Tiffanie Christmas, hogy szervezze meg a családja tízéves találkozóját az ünnepek alatt. Váratlanul elkezd vonzódni Calvinhoz,... több»

#53864

krimi

Sherri Papini, egy fiatal, kétgyermekes anya megrázó története, aki eltűnik kocogás közben az otthona közelében, majd három héttel később, hálaadás napján újra felbukkan, és... több»

Klara and the Sun
#53867

dráma

Klara egy mesterséges barát, akit a magányosság megelőzésére terveztek. Klarát egy anya és egy Josie nevű okos tini vásárolja meg, aki imádja új robottársát, de rejtélyes... több»

Eleanor the Great
#53869

dráma

Eleanor hetven év után legjobb barátnőjével New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen. Kilencvenévesen új barátokat szerezni nehéznek bizonyul. Kapcsolatra vágyva egy 19 éves... több»

Tow
#53870

NA Tow  (2024)

dráma

Amanda Ogle, egy hajléktalan seattle-i nő igaz története, aki kiharcolta magának az utat egy vontatócég poklából, hogy visszaszerezze az életét és az autóját, miután egy 21 634... több»

Dervistörténetek: Az elefánt
#53873

Az elefánt című történet filmes feldolgozása az Új Közjáték közreműködésében. több»

#53875

A tiszaeszlári népi iparművész, kovácsmester portréján keresztül múlt és jelen egymásba folyik, hiszen bár a mesterségbeli fogások sok száz éve változatlanok, mégis minden... több»

#53877

dráma

#53878

dokumentum

A Szent Korona ezer éves történetének néhány izgalmas epizódját mutatja be a film, a koronázási láda titkaitól a visegrádi nagy koronarabláson keresztül az utolsó magyar... több»

Hitler szuperautói
#53879

dokumentum

A mérnöki kiválóság, a nagydíjas versenyzés és a náci propaganda története ez, és a rivalizálásé, ami kapcsán egy sebességrekord 79 évig élt, a náci Németország egyik legjobb... több»

#53880

dokumentum | rövidfilm

Az ukrajnai valóság két időszakra oszlott - a háború előtti és utáni időszakra. Minden polgár megpróbál hasznos lenni ebben a nemzeti ellenállásban. Az ukránok szakmát váltanak... több»