Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53882

horror

Egy doktornő és barátai a St. Joseph's Guesthouse-ban nyaralnak, nem is sejtve, hogy évszázadokkal korábban egy ártatlan ember feláldozásának helyszíne volt. Rájönnek, hogy... több»

Miss Viborg
#53884

NA Miss Viborg  (2021)

dráma | vígjáték

Nők két generációját láthatjuk egy dán kisvárosban, a 61 éves Solvejt és a 17 éves Kate-et. Találkozásuk valószínűtlen barátságot indít, feltárulnak a múlt sebei, és... több»

#53887

vígjáték

Hősünk Amerika legmenőbb tehetségkutatójának megnyeréséről álmodik, miután azonban a hírnév világában találja magát, az élete teljesen a feje tetejére áll.

#53888

családi | sportfilm

Egy alacsonyabb ligás baseballcsapat egy játékos haldokló édesapjának szenteli a szezonját. Ezzel elérik a lehetetlent, és bejutnak a World Series döntőjébe egy olyan mérkőzésen,... több»

#53891

horror | misztikus | thriller

Kenyér és Rózsa
#53896

dokumentum

Fejezetek a Rózsák tere és az Árpád-házi Szent Erzsébet templom történetéből. Budapest VII. kerületében, a Rákóczi út közelében található a Rózsák tere. Nem mindig volt ilyen... több»

#53897

kaland

2030-ban, a harmadik világháború idején túlélők egy kis csoportja bejutott egy bunkerbe. Két évvel később ki kell jönniük, hogy utánpótlást keressenek, de dinoszaurusz-ragadozók... több»

#53899

dráma

Sam újra kapcsolatba kerül egy gyermekkori barátjával, és egy felejthetetlen hetet töltenek együtt, ahol rájönnek, mi is az igazi élet. több»

#53900

NA DreamScapes  (2023)

családi

Az élet, a szépség és a bolygónk csodáinak ünnepe – a Dreamscapes a képi és zenei világ úttörő szimfóniája, amely több mint 100 ország több mint 250 művészének tehetségét... több»

Rendező: Christian Machacek

Szereplők: Kate Winslet