Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

dokumentum

Az Északi-sarkra elsőként egy amatőr felfedezőkből álló csapat jutott el 1967-ben. A legendás és egyedülálló vállalkozásukat pedig rögzíteték - filmen és hangos napló... több»

#53903

NA Kedves Mami  (2020)

dokumentum | rövidfilm

Lebilincselő és szívhez szóló történet egy végstádiumú beteg utolsó napjairól és a hozzá legközelebb álló személlyel való kapcsolatáról. több»

Rendező: Faizan Ali

Kúkai világa Hiroshi Senju festményén
#53904

dokumentum

A Kója-hegy Osakától 50 kilométerre délnyugatra található, és 1000 méteres hegyek veszik körül. A Kója-szan Kongobudzsi templomot egy Kúkai nevű szerzetes alapította 816-ban. A... több»

June
#53905

NA June  (2024)

dokumentum

#53906

dráma | vígjáték

Nick Hornby és Stephen Frears nagy sikerű sorozatának második évadja, amelyben egy másik pár, Ellen és Scott cívódásait és kapcsolatának nüanszait figyelhetjük meg, ahogy a... több»

Rendező: Stephen Frears

#53907

NA A Tisza nevében  (2020)

(3)

dokumentum

Emberközeli történet a Tisza és Kárpátalja hulladékproblémájáról és arról miként küzd a két főszereplő és az önkéntesek az emberi felelőtlenség ellen. Folyóink... több»

Rendező: Ljasuk Dimitry

#53908

dokumentum

Mátyás 40 évnyi stabilitást hozott a magyar történelembe egy olyan korban, amikor a kifogyhatatlan erőforrásokkal rendelkező török birodalom folyamatosan veszélyeztette a térség... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

Szereplők: Kőrösi Mátyás

#53909

NA Blaze  (2022)

dráma

Miután véletlenül szemtanúja lett egy erőszakos bűncselekménynek, egy fiatal lány kataton állapotba kerül a sokktól, és próbálja értelmezni a látottakat, végül saját... több»

#53910

akció | krimi | vígjáték

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket, segíti a pártfogó felügyelők... több»

Rendező: Kim Joo-Hwan

Szereplők: Woo-bin Kim, Seong-gyoon Kim

#53911

dokumentum

Székelyvarság, Hargita megye egyik hatalmas kiterjedésű szórvány települése, vadregényes fenyves erdőkkel, kanyargó patakokkal, ahová a globalizáció hatása nem ért el. Az itt lakó... több»

Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#53912

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#53913

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

#53914

NA Mégis  (2019)

dokumentum

Az ismeretterjesztő film az 1976-ban New Yorkban alapított és azóta folyamatosan működő Magyar Emberi Jogok Alapítvány (Hungarian Human Rights Foundation - HHRF) alapítását és első... több»

Rendező: Domokos János

#53915

misztikus | thriller

Egy számítógépes hacker behatol a Vatikán biztonsági rendszerébe, és névtelenül sürgős kérvényt küld a pápának. A jóképű Quart atyát, az egyház Külügyi Intézetének, a... több»

Rejtélyek professzora – Halálos múlt
#53916

krimi

Winslow professzor krimiírást tanít az Elmstead Főiskolán. Amikor egy tanítványa rejtélyes körülmények között eltűnik, a tanárnő mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történt. A... több»

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#53917

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»

#53918

dokumentum

Minden élőlénynek szüksége van megfelelő ruhára. A természet zseniális anyagokkal és merész szabásvonalakkal dolgozik. Minden stílus megengedett. Az Afrikában honos tobzoska... több»

A doboz
#53919

NA A doboz  (2021)

dráma

A tinédzser Hatzín Mexikóvárosból északra utazik az apja holttestéért, amelyre egy tömegsírban találtak rá. Ám amikor találkozik egy férfival, aki emlékeztet az apjára, Hatzínban... több»

Egy német erdő titkai
#53920

dokumentum

Németország nem csupán iparvárosairól és metropoliszairól híres: zöldellő erdőket, kristálytiszta vizű tavakat és folyókat is találunk az ország területén. Az egyik ilyen vidék... több»

Rendező: Sigurd Tesche