Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53942

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

#53944

vígjáték

Idén a tivornya csodálatos módon karácsonykor történik. Új ünnepi kaland, varázslatos mesekönyvekkel, fülbemászó dalokkal és még sok mással. több»

#53945

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown

Jerusalem '67
#53947

háborús

Jeruzsálemben, a 6 napos háború idején egy fiatal civil nő hátrahagyja családját, hogy részt vehessen a harcokban. Azonban mikor az ellenség bekeríti a várost, egy olyan élet-halál... több»

Rendező: Emil Ben-Shimon

Szereplők: Lihi Kornowski

The Race
#53948

NA The Race  (2024)

dráma | sportfilm

#53950

romantikus

Amikor egy időjárás-előrejelzőt felkérnek arra, hogy a tévécsatornája éves havazási előrejelzését a téli Leavenworth városában élőben közvetítse a csatorna reggeli... több»

#53952

western

Reno, a frissen házasodott fegyverforgató nyugodt életre vágyik menyasszonyával. De mindkettőjüket visszahúzza a régi kerékvágásba, Amikor önvédelemből megöl egy banditát.... több»

#53953

NA Kanun  (2022)

thriller

A történet középpontjában az alig harmincéves Lorik áll, aki a brüsszeli albán maffia végrehajtójaként dolgozik mentora, Aleks mellett. Amikor Lorik beleszeret a török származású... több»

#53954

NA Nem félek!  (2022)

animáció | családi | rövidfilm

Bújócskázás közben Vanja elhagyja a világos nappalit, és belép egy félhomályos udvarra, ahol túl sok a sötét sarok, a furcsa árnyék és a furcsa zaj. Hogy legyőzze félelmét,... több»

#53956

NA Agnes  (2021)

dráma | horror

Különös események veszik kezdetüket egy zárda falain belül. Az egyház nyomozást rendel el, ám ez kevésnek tűnik ahhoz, hogy néhány apáca hitét ne rengessék meg a történések. több»

#53960

dokumentum

Vitézy László dokumentumfilmje a magyarországi drogfogyasztás kényes témáját vizsgálja. Az 1988-ban készült alkotás elsőként adott hangot azoknak a hátrányos helyzetű embereknek,... több»