Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Natura − Fűben-fában orvosság
#54281

dokumentum

A film alkotói Japántól az Egyesült Államokig, Németországtól Svédországon át Kanadáig felkeresték a legrangosabb egyetemek (Stanford, University of British Columbia stb.) kutatóit... több»

Rendező: Bernard Guerrini

#54282

dráma

Macarena szerény családban nőtt fel. Szülei úgy döntöttek, hogy ötéves korában kivándorolnak az Egyesült Államokba. Az akaratos Macarenának nehéz kamaszkora volt, de egy váratlan... több»

#54284

romantikus

Amikor Tess egy almáskertet örököl egy féltestvérével együtt, akivel sosem találkozott, végre kideríti, miért hagyta el a családja, és végre lehetőséget kap arra, hogy megértse... több»

Rémek a vadonban: Tények és mítoszok
#54289

dokumentum

Ellenállhatatlan, őserővel záródó állkapcsok, borotvaéles karmok, biztos halált hozó méregfogak. A természetben egymást érik a rettenetes, belőlünk azonnali menekülésvágyat... több»

#54295

dokumentum | háborús

A sámánkutató
#54296

dokumentum | rövidfilm

Portréfilm Diószegi Vilmosról, a nemzetközileg is elismert szibériai sámánkutatóról. több»

Rendező: Hoppál Mihály

Hangvarázsló
#54297

dokumentum

Király Ernő 1949 óta komponált. Több mint ötvenéves zeneszerzői munkássága alatt változatos művek sokaságát hozta létre. Első figyelemre méltó szerzeményei közé a szabadkai... több»

Rendező: Siflis Zoltán

#54298

dokumentum

Három gyökeresen eltérő közösség középiskolás diákjainak életébe merülünk bele, akik egy musical színpadra állítása közben megküzdenek a főiskola körüli nyomással és... több»

#54300

dráma | romantikus

Gu Yuxuan (Chen Feiyu) és Han Shuyan (Zhou Ye) gyerekkorukban találkoztak, de sajnálatos módon elkerülték egymást. A szerelem boldogsága után kénytelenek együtt szembenézni a sors... több»