Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54701

dokumentum

Észak-Koreának 2006 óta súlyos szankciókkal kell szembenéznie atomfegyverkezési programja miatt. A korlátozó intézkedéseket alaposan megszenvedi az ország gazdasága, így a rezsim... több»

Akiknek nincsenek barátaik
#54704

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#54705

dokumentum

Amikor a náci Németország Nyugat-Európa nagy részét elfoglalta, Hitler figyelme Anglia felé fordult. Mivel Nagy-Britannia megszállásának fontos előfeltétele volt a légtér... több»

Section Eight
#54706

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

Game of Love
#54708

romantikus

Audrey és Matthew feladata egy új játék létrehozása, amely segít a játékosoknak megtalálni a szerelmet. Miközben megpróbálnak együtt dolgozni, felfedeznek valami közöset:... több»

Szentendre Swamimalai
#54709

dokumentum

Portré Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművészről. A dokumentumfilm Márkus Péter Munkácsy-díjas szobrászművész különleges szellemi és térbeli utazását mutatja be a... több»

Indulásra készen!
#54710

dokumentum

A kisfilm bemutatja az összes járművet, amely a Gyermekvasúton közlekedik, az állomásokat, de szól a turisztikai érdekességekről is, és mindeközben átadja azt az életérzést, hogy... több»

#54711

NA Northspur  (2022)

akció | dráma | thriller

Medvék
#54712

NA Medvék  (2019)

dokumentum

A hatalmas grizzly medvétől a Paddington mackót ihlető pápaszemes medvén át a fagyos északot uraló jegesmedvéig, a medvefélék családja már régóta elvarázsolja a képzeletünket.... több»

#54713

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#54714

NA Room 0  (2024)

sci-fi

Miután megtudja, hogy a húga ritka betegségben szenved, egy fiatal nő kétségbeesett döntést hoz, hogy mindenáron pénzt szerezzen egy életmentő beavatkozásra. több»

A második családunk
#54715

dokumentum

A váci Hit és Fény közösség bakonykoppányi tábora. A bakonykoppányi plébánián már vagy tizenöt éve nincs pap, a váci Hit és Fény közösség mégis itt szervezi azt a hatnapos... több»

Rendező: Pápai Gergely

#54717

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

#54718

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Hitler eltitkolt kapcsolata: Eva Braun
#54720

dokumentum

Eva Braun. Kezdetben Hitler szeretője, majd felesége. A fotózás és a filmezés szerelmese, aki dokumentálta a napi történéseket Hitler bizalmasainak körében. Képzeljük csak el, milyen... több»