Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54821

dráma

Amikor egy kétes szándékú álarcos férfi elrabol egy drogfüggő punkénekest, az rendőrségi nyomozást és médiacirkuszt indít el. több»

Eleanor the Great
#54824

dráma

Eleanor hetven év után legjobb barátnőjével New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen. Kilencvenévesen új barátokat szerezni nehéznek bizonyul. Kapcsolatra vágyva egy 19 éves... több»

Tow
#54826

NA Tow  (2024)

dráma

Amanda Ogle, egy hajléktalan seattle-i nő igaz története, aki kiharcolta magának az utat egy vontatócég poklából, hogy visszaszerezze az életét és az autóját, miután egy 21 634... több»

#54827

NA Matriarch  (2021)

dráma

Christine egy éjszaka rájön, hogy a barátja, Brad alkohol- és drogproblémái tönkretették a családi életüket, ezért az egyetlen megoldás az marad a számára, ha a gyerekével együtt... több»

#54829

dokumentum

Melyik állat harapása a legerősebb a világon? Az oroszláné? A krokodilé? Netán a cápáé? Az izgalmas film valósághű számítógépes grafikák segítségével a legrettegettebb... több»

#54830

horror

Délnyugat-franciaország tengerparti kisvárosban nagy a riadókészültség, miután eltűnt egy szörfös. Hamarosan kiderül, hogy egy cápa garázdálkodik a kikötőben. több»

#54834

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A Magyarok ősei még a sztyeppét járták, mikor ezzel a csodálatos vadfajjal szoros kapcsolatba került népünk. Ha megismerjük történelmi szerepét, rejtett életét ennek a gyönyörű... több»

#54836

dráma

Két város, avagy utazás Európa mélyére
#54837

dokumentum

A film két város, Lemberg és Pozsony középpontba állításával és bemutatásával Magyarország és Közép-Európa helyét és határait keresi a XX. és a XXI. század változó... több»

Rendező: Árpád Sopsits

#54838

NA Blowback  (2022)

akció | krimi | thriller

Miután megtervezte a tökéletes balhét, Nick készen áll, hogy meg is valósítsa azt. Egyetlen probléma, hogy a barátnőjének és a csapatnak más elképzelései vannak. több»