Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#68941

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

Babysitterek
#68942

dokumentum

Sok, gyakran akár egyetemet is végzett fiatal lány reménykedik abban, hogy ha sikerül babysitterként valamelyik nyugati országban munkát találnia, szép jövő vár rá. A film... több»

#68943

thriller

A film története szerint Collin Armistead váratlanul elveszíti feleségét, és ez miatt teljesen összeomlik. Amikor Collin megismeri Angelique-át, a nő megszállottjává válik, ugyanis... több»

Fotó laboráns
#68944

dokumentum

A fotó laboráns szakma - csak képben és zörejekkel.

Rendező: Antal Miklós

Reggeli a marsallnál (Reggeli a marsallnál)
#68945

dráma

Turgenyev írása egy magasrangú hivatalnok vidéki otthonában játszódik. A marsall reggelit ad, amelyre meghívja a kisváros előkelőségeit, azzal a nem titkolt céllal, hogy a környék... több»

#68946

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.

#68947

akció | horror

A film története szerint Dave, egy fiatal férfi egy rejtélyes könyvre bukkan, aminek köszönhetően természetfeletti képességekre tesz szert, csakhogy ezeknek ára van... Dave-nek meg... több»

#68948

NA King Knight  (2021)

vígjáték

A modern-kor szövetségének egyik főpapja hatalmas kalamajkába keveredik, így útnak indul, hogy újra felfedezze önmagát.

Leukémia
#68949

NA Leukémia  (1996)

dokumentum

Film a leukémiáról.

Rendező: Ekhardt Balázs

#68950

vígjáték

A Felson családnak egy dobása van, ha szeretné megmenteni malmát a bezárástól - egy elegáns vacsorán kell meggyőzniük a gazdag bankárt, hogy adjon nekik kölcsönt. Ám a sorsnak más... több»

Pub-Fiction
#68951

NA Pub-Fiction  (1996)

rövidfilm

Egy nő egy férfit keres a budapesti kocsmákban. Mindennapos játék ez kettejük között: a nő reggeltől keresi a férfit, akit végül is mindig ugyanazon a helyen talál meg...

#68952

dráma

Primo, a rendező filmet akar készíteni egy ál-Messiásról, de ez a vállalkozás alapjaiban rengeti meg az életét.

Trapéz
#68953

NA Trapéz  (1996)

dokumentum

Erwino, a hetvenéves légtornász kétévi kényszerszünet után újra fellép a vándorcirkuszban. A film a hónapokig tartó készülődést kíséri végig, s közben egy furcsa múltra is... több»

Rendező: Groó Diana

Akslé, egyujjas
#68954

dokumentum

Súlyos értelmi fogyatékosok és elmebetegek élnek egy 18. századi ferences rendi kolostor falai között. "Itt nincs váratlan halál, csak hirtelen halál" - mondja az elme szociális otthon... több»

Rendező: Elbert Márta

Sápadtarcúak
#68956

dokumentum

A magyarországi indiánjátékok történetét mutatja be a film, amelynek egyik alapítója Baktay Ervin néprajzkutató volt még a harmincas években. A hetvenes években pedig Cseh Tamás és... több»

Rendező: Tóth Eszter

Özv. Huszárik Jánosné vagyok
#68957

dokumentum

Huszárik Zoltán édesanyjával készült visszaemlékezés 1985-ből. A film az édesanya szemével láttatja fia életútját. A családi albumot lapozgatva ismerhetjük meg a gyermekkor, az... több»

Rendező: Hegyi Béla

A Rózsi - Demjén Ferenc
#68958

életrajzi

Beszélgetés Demjén Ferenccel dalszövegeiről és mindennapjairól.    több»

Rendező: Márkus József

Szereplők: Ferenc Demjén

#68959

dokumentum

Sepsiszentgyörgyön 1982-ben avatták fel Mihai Viteazul havasalföldi vajda lovas szobrát. 1984-ben, a szobor mögött elhelyezett pokolgép kioltotta a 12 éves Vaszi Jánoska életét. A... több»

Rendező: Vörös T. Balázs

Csúcsragadozók: Oroszlánok királysága
#68960

dokumentum

Azt hinnénk, az oroszlánoknak nincs számottevő, a testi épségükre reális veszélyt jelentő ellenségük az afrikai szavannán – pedig a krokodilok, a vízilovak és a kafferbivalyok... több»