Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Örök Éva
#72241

NA Örök Éva  (2006)

dokumentum

Filmio

Ewa, aki pici gyerekként az auschwitzi lágerből szabadult, a karjába tetovált szám alapján és az új DNS technika segítségével megpróbálja "származását" kideríteni.

Rendező: Nádasy László

Eichinger Quartet
#72242

zenés

Az Eichinger Quartet jazzformációt Eichinger Tibor alapította 2000 októberében. A zenekar 2001 márciusa óta számos koncertet adott különböző klubokban és kulturális eseményeken,... több»

Rendező: Sebők György

Barackvirág
#72243

családi

Barackvirágot szülei még világra jövetele előtt elígérik a tündérnek. A gyönyörű lány csúnya kiscseléd alakjában tér vissza a szülői házba, és csak szerelmese ismeri fel a... több»

Sirályok útja - Erzsébet Gödöllőn
#72244

dokumentum

A kiegyezés után, 1867-ben Ferenc Józsefet Magyarország királyává koronázták. Hogy az uralkodó minél több szállal kötődjék a magyar nemzethez, az ország vezetői koronázási... több»

Ötvösremekek a Kárpát-medencéből
#72245

dokumentum

Az őskori népek életében különleges jelentősége volt a nemesfémeknek. Az aranyból, ezüstből, rézből és bronzból készült fegyverek, ékszerek és használati tárgyak hatalmi... több»

Rendező: Szakály István

Henrik Ibsen: A vadkacsa
#72246

Hjalmar Ekdal és Gregers Werle ifjúkori barátok. Tizenöt év után találkoznak. Gregers nem akar tudomást venni az évek múlásáról, nem tud beletörődni, hogy Hjalmar nem azonos az... több»

#72247

dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a megrázó dokumentumfilmben túlélők mesélnek arról, hogyan bántalmazta őket a La Luz del Mundo egyházi vezetők három generációja. több»

Utóirat - A XX. század emlékére
#72248

rövidfilm

Mi marad meg, mi áll össze egy mai, huszonegyedik századi, fiatal srác fejében saját zavaros múltunkról, apáink és nagyapáink életéről, a korszakok atmoszférájából, a huszadik... több»

Rendező: Fogarasi Gergely

#72249

dráma | thriller

Öt fiatal srác fantasztikus kalandra indul Dél-Amerikában, hogy felkutassanak egy titokzatos gyógyítót. több»

A dal, amit adtam, létezik
#72250

dokumentum

Szörényi Levente a hazai rockzene egyik alapítója, kiemelkedő személyisége, 1995. április 26-án barátai, ismerősei körében ünnepelte 50. születésnapját a hármashatárhegyi... több»

SZFE 4
#72251

NA SZFE 4  (2004)

szkeccsfilm

Nővérek - Mátyássy Áron 9'Szilvia és Mirjam - Jánossy Natália 8'Vasárnapi ebéd - Krasznahorkai Balázs 7'Apu - Faur Anna 8'

Nyugi, rohanok
#72252

A szobafestő Norbi megbízhatatlan figura, akinek összesen egy napja van tartozása megadására. több»

Rendező: Wrochna Marcell

K2
#72253

NA K2  (2008)

szkeccsfilm

Csáki László: Idegen szokás 7'Erdélyi Dániel: 411-Z 7'Felméri Cecilia: Kakukk 20'Géczy Dávid: Hangár 16'Szecsanov Martin: Lopott ritmus - Hipi-Hopi 12'

#72254

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»

#72255

akció

Egy tábornok fia eltökélt szándéka, hogy megmentse az amerikaiakat a pusztítástól, a kapzsiságtól és a haláltól, hogy ezzel megakadályozhassa apja törekvéseit egy új világrend... több»

Út a halálba
#72256

dokumentum | történelmi

A roma holokauszt 60 évvel ezelőtti eseményeit a túlélőkkel készült interjúkból ismerhetjük meg, amelyek különböző helyszíneken - holokauszt-megemlékezés, lakóhelyükön, szűk... több»

Rendező: Fátyol Tivadar

Lépcsős próba
#72257

játékfilm | rövidfilm

Dávid és az apja minden délután ugynúgy bevásárolni indul. Az apja minden nap ugyanúgy elrendezi a lakást indulás előtt. Ugyanazok a mondatok hangzanak el, minden nap ugyanúgy mást... több»

A kékszemű
#72258

rövidfilm

A Király utcai albérletben nagy élet van: Pollák úr folyton az üzleten töri a fejét, Pollákné zsörtölődik, Jenőke rosszalkodik. Az albérletben náluk lakó házaspár pedig maga is... több»

My Little Pony: Equestria Girls _ Tükörvarázs
#72259

animáció

Ebben a részben Sunset Shimmer visszatér Equestriába, miután a mágikus naplója betelik. Magával hozza Starlight Gillmert is az élők világába. Eközben Juniper Montage egy mágikus... több»

Játék a múzeumban
#72260

Barczát, a gimnáziumi paptanárt sokan nem szeretik a kisvárosban. A gyerekek azonban kedvelik, s amikor tanárjuk át akarja rendezni a helyi múzeum gyűjteményét, segítenek neki. Két... több»