Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72261

horror

Horrorantológia, amelyben az egyes rövidfilmeket egy rémisztő Mikulás figurája kapcsolja össze.

#72262

NA Impervious  (2015)

rövidfilm

Az Impervious című horrorfilm főszereplője, Katie a közelmúltban költözött új házába. A pincében rátalál egy olyan család fotójára, akik korábban a házban laktak, azonban... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Daneah Underwood

#72263

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

A Molitor-ház
#72264

NA A Molitor-ház  (1976)

(1)

dráma

Bíró Lajos regényéből készült krimi, mely az első világháború idején játszódik a nagy múltú Molitor család otthonában.   több»

A regény ismerete nélkül is valamiért túlságosan kevésnek éreztem. Egy nagypolgári család meglehetősen zavaros viszonyai, ahol még a gyilkosságoktól sem riadnak vissza. A jellemek és az indítékok kidolgozatlanok voltak, a szereplők szinte élettelen bábként viselkedtek. A... több»
A "nagy" húsleves
#72265

játékfilm

Baloghné, az üzemi konyha dolgozója a mosogató peremén intim viszonyba kerül a munkanélküli Bán Ádámmal. Baloghné az esemény után - feltehetően tisztálkodási célzattal - belelép... több»

#72266

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

#72267

akció | kaland | thriller

A film története szerint öt profi bűnöző azt tervezi, hogy ellopja a világ legértékesebb bélyegét Cape Town-ból. több»

#72268

akció

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára,... több»

Hogy a fa tovább éljen...
#72269

dokumentum

Az iparszerű termelés következtében lassan feledésbe merülnek a hajdanán jó megélhetést biztosító mesterségek. Ezek a mesterek nemcsak biztos anyagi hátteret biztosítottak a... több»

Rendező: Szegezdi János

#72270

Macbeth hősies segítségével Duncan, a skót király seregei sikeresen leverik a lázadókat és a norvégokat. Három boszorkány megjósolja a férfinek, hogy jutalmat a kap a királytól,... több»

#72271

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#72272

vígjáték

Három középkorú hölgy különleges utazásra indul Európába, hogy felelevenítsék fiatalságuk legemlékezetesebb pillanatait. több»

Mesterek és tanítványok
#72273

dokumentum

Illés György népszerű nevén "Illés Papi" és tanítványai a világ minden részéről összegyűltek Eger városában, születésnapot ülni s a régmúltra, a főiskolára, a magyar... több»

#72274

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

Rejtőzködések
#72275

dokumentum

Szántai Hajnalka a Győri Balett tagja. Az ő rezdüléseiről készült ez a "mozdulatfilm".

#72276

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Eltűntek nyomában
#72277

dráma

Franz Novak FBI ügynök megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigan-t, majd 15 évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon az újonnan létrehozott, eltűnt személyek... több»

Egy úrinő notesza
#72278

dokumentum

Forgács Péter sajátos filmsorozatot készített: a Privát Magyarországot, melynek lényege, hogy magánfilmekből állítja össze alkotásait, családi felvételeket fűz össze egységes... több»

Rendező: Forgács Péter

Barátom, Bódy Gábor
#72279

dokumentum

A film készítői 1985 őszén, pár nappal Bódy Gábor halála után Cserhalmi Györgyöt, Gábor barátját és színész-alkotótársát kérdezik barátságuk kezdetéről, az életről és... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Szereplők: Cserhalmi György

Blackout
#72280

akció

A náci Németországban a nyomozók próbálnak S-Bahn nyomára bukkanni, aki nőket támad meg, megerőszakolja, majd megöli őket.      több»