Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#72321

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

Tantörténet (Tantörténet)
#72322

dokumentum

Filmio

A film főhőse Nóra, egy rendkívüli intellektussal megáldott, de a képességeit családi és iskolai konfliktusai miatt kibontakoztatni nem képes, ön-sorsrontásra is hajlamos kamaszlány.... több»

Kaukázusi fogoly
#72323

A csecsenek elfognak két orosz katonát, és hagyi falujukba hurcolják õket a fogolycsere reményében. A csecsen Abdul Murat fia ugyanis orosz fogságban van. Az orosz túszok szökni... több»

Múmia - Az elveszett tekercs nyomában
#72324

animáció

Imhotep fáraó egyszer csak feltámad, miután a halottas könyvéből felolvassák az ehhez megfelelő szavakat. Eközben azonban Alex felveszi Ozirisz karkötőjét, Imhotepnek pedig éppen... több»

A titkok nagyasszonya: Sisi
#72325

dokumentum

Erzsébet királyné, Sisi császárné nem csak Európa legszebb asszonya volt, hanem a földrész legjobb műlovarnője is szeretett volna lenni. Titkait keresi a műsor, Katona Tamás... több»

Rendező: Jeli Ferenc

#72326

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

Fekete-piros tánc
#72327

táncfilm

A film egy, a valóságban a század elején Erdélyben megtörtént szerelmi történetet dolgoz fel Novák Ferenc Forrószegiek című táncdrámája alapján, szavak nélkül, tánccal és... több»

Rendező: Sztanó Hédi

Wanted Man
#72328

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

Kun lovak honfoglalása
#72329

dokumentum

A film a kazahsztáni vadlovak Magyarországra történő szállításáról és a Székesfehérvár közelében lévő kun skanzen létrehozásáról szól.

Rendező: Farkas Balázs

#72330

thriller

Egy fiatal pár épp az évfordulójukat ünneplik egy utazáson, amikor az események váratlan és életveszélyes fordulatot vesznek. több»

#72331

dráma | western

1864-ben a Bledsoe család arra kényszerül, hogy elhagyja otthonát a háború sújtotta Virginiban. A költözködő család Arizonában összetalálkozik egy gonosz katonával, aki kiirtja... több»

#72332

NA King Knight  (2021)

vígjáték

A modern-kor szövetségének egyik főpapja hatalmas kalamajkába keveredik, így útnak indul, hogy újra felfedezze önmagát.

Nechrophilia (Nechrophilia)
#72333

dokumentum

"...Születtem tizenháromban, a kilencszázas évek elején. Anyám meghalt tizenhétben, apám rá tíz évre. Ezelőtt harminc-negyven éve pontosan emlékeztem még a dátumokra. Ma már nem... több»

Szökés a nagy árvíz idején
#72334

rövidfilm

Gérecz Attila az 1956-os forradalom költő mártírja. Húszévesen hazaárulás vádjával ítélték tizenöt év börtönre az ötvenes évek elején. A váci börtönben - Kárpáti Kamil... több»

#72335

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Kutyaéletem
#72336

A 12 éves Ingemar élénk eszû fiú, de önbizalomhiányban szenved, képtelen saját erejét felmérni. Példaképet nem talál, apja Afrikában van, s õt beteg anyja neveli, aki nem képes... több»

#72337

dráma

Primo, a rendező filmet akar készíteni egy ál-Messiásról, de ez a vállalkozás alapjaiban rengeti meg az életét.

Wild for the Night
#72338

romantikus | thriller

Wyatt egy feltörekvő táncos, aki mindig bajba keveri magát. Egy nap beleszeret az egyik legmenőbb alvilági klub tulajdonosának a lányába. Ez a románc nem túl szerencsés Wyatt... több»

Légi balett (Légi balett)
#72339

dokumentum

Díj:1991 - Róma: a Katonai Dokumentumfilm Fesztivál díja

#72340

dráma | kaland

Ioan Gruffud (Fantasztikus négyes 1-2.) játssza a címszerepet ebben az 1700-as évek végén játszódó, nagysikerű angol tévésorozatban, amely egy fiatal brit tengerésztiszt kalandjait... több»