Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Nailed
#72441

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

#72442

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

#72443

rövidfilm

A rövidfilm párbeszédek nélküli avantgárd kísérlet az embert körülvevő világ hangjainak bemutatására.

Rendező: Dietmar Brehm

#72444

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

Byrd and the Bees
#72445

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»

Gusztáv életre nevel
#72446

animáció

Gusztáv mint pipogya ember elhatározza, hogy a fiából rámenős embert nevel, ám kissé túllő a célon...

Rendező: Dargay Attila

#72447

musical

A film középpontjában két fiatal és a barátaik állnak, akik szerveznek egy 48 órás táncversenyt, hogy megmentsék a mindenki által szeretett Kapitány hajóját.

Az Amelia Earhart-expedíció
#72448

dokumentum

Amelia Earhart neve mára a kaland, a bátorság és a rejtély szinonimájává vált. A pilótanő számos rekordot döntött meg, s szenvedélye a Föld egyik legismertebb asszonyává tette... több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#72449

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

Bakancslista alkonyatban
#72450

dokumentum

A dokumentumfilm főhősei nyugdíjasok, akik erdélyi kis falvakban merész álmokat fogalmaztak meg. Számukra a nyugdíjas kor nem a passzív várakozás, a tétlen halálvárás ideje, hanem... több»

A szőnyeg alá söpört negyed – Élet Székelyföld legnagyobb nyomornegyedében
#72451

dokumentum

Székelyföld legnagyobb nyomornegyedét az 1980-as évek derekán építették azzal a céllal, hogy a Székelyudvarhelyen élő romák megfelelő körülmények közé költözhessenek. A... több»

A nagy hazudozók
#72452

dokumentum

Öreg pincérek emlékeznek fél évszázaddal ezelőtti vagy még régebbi, nagy történeteikre, pincérkedési eseteikre, határok nélküli kalandjaikra.

Úszó otthonom
#72453

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Breuer
#72454

NA Breuer  (2020)

dokumentum

Breuer Marcell világhírű magyar építész, Walter Gropius tanítványa Pécsen született 1902-ben. Élete során dolgozott számos országban, majd New Yorkban telepedett le. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Seres Tamás

#72455

NA Pinocchio  (2022)

animáció

Hogyan mented meg a barátaidat egy félelmetes gonosztevőtől, amikor csak egy kicsi, fából faragott kisfiú vagy? És ha sikerül... mit teszel, amikor a barátaid nem tudják, mit kezdjenek... több»

Kutyakötelesség
#72456

animáció

A korabeli plakátok tanúsága szerint a Csuk és Gek szovjet ifjúsági film kísérőfilmje volt. A falusi környezetben játszódó történet főszereplője a barátságos és gyáva Bodri... több»

Rendező: Macskássy Gyula

A sarok
#72457

NA A sarok  (2000)

rövidfilm

Hősünk egyedül él egy szűk szobában. Egy szép napon úgy dönt, átalakítja a lakását. Illetve csak egy részét... A 2001-es Open Film Fesztivál fikciós fődíjas filmje.

Rendező: Lóth Balázs

Late Night Gaming
#72458

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

#72459

NA Repeater  (2018)

akció

Találd meg. Öld meg. És újra. A bérgyilkos Smith számára ezek az egyetlen szavak, amelyek szerint élni kell. De egy elrontott kolumbiai munka arra kényszeríti, hogy elvállaljon egy nagy... több»

#72460

dokumentum

Disney+

Szempillantás alatt történő támadások és falkában történő vadászatból láthatunk pillanatképeket a dokumentumfilmben, több»