Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#72461

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#72462

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

#72463

horror | rövidfilm

A filmet egyiptomi mítoszok ihlették. A Boogeyman egy legendás lény, akiben ha valaki elkezd hinni, akkor átveszi a hatalmat az egyén felett, és áldozatával megismerteti, hogy mi az igazi... több»

Rendező: Akram Lewiz

A szellem arisztokratája
#72464

életrajzi

70 éve hunyt el Bánffy Miklós. Nemcsak a magyar, az európai művelődéstörténetben is kevés olyan sokoldalú, rendkívül széles műveltségű alkotó személyiséget találunk, mint az... több»

Rendező: Dala István

A szabadságharc fővárosa
#72465

dokumentum

A film Debrecen városának életét mutatja be azokban a dicsőséges napokban, amikor 1849 Januárjában a magyar kormány és az országgyűlés a városba települt, az ellenség... több»

Rendező: Filep Tibor

Szereplők: Csikós Sándor, Oláh Zsuzsa

Diktátorok kézikönyve
#72466

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Úszó otthonom
#72467

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Harc közben eltűnt
#72468

játékfilm

Miután Searing közlegény beszorul egy bombatalálatot ért épület romjai alá, az életben maradásért meg kell küzdenie a saját démonjaival. több»

#72469

NA Batgirl  (2022)

(1)

akció | kaland | krimi

A DC szuperhősfilmje a gothami nyomozó, James Gordon (J.K. Simmons) lányának történetét mutatja be. Barabara Gordon, vagyis Batgirl maszkot ölt, hogy leszámoljon a Gothamet fenyegető... több»

Kisdumások
#72470

A Heti Hetes sztárja, Hajdu Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. több»

Vad Peru: Harc az életért
#72471

dokumentum

Az amazóniai esőerdőtől az Andok láncain át a mindig szomjas Parti-sivatagig Peru a Föld egyik legsokszínűbb és fajokban leggazdagabb országa – tele nyüzsgő élettel és váratlanul... több»

#72472

vígjáték

Cameron Cool, a feltörekvő színész folyamatosan csalódásokat él át, s megtanulja, hogy az önző célokból végrehajtott cselekedetek csak boldogtalansághoz vezetnek.

Rendező: Braeden Ayub

DejaVu, avagy Magyarként Franciaországban
#72473

road movie

Európaiságunk része, hogy mint ahogy akár a középkorban is, a magyar utazó ma is mindent ismerősnek talál külföldön. Deja vu érzés tölti el a vándort, különösképpen igaz ez... több»

Rendező: Kanyó Péter

Koncert a Schönbrunni kastélyból
#72474

zenés

Immár hagyománnyá vált, hogy minden év nyarán a Bécsi Filharmonikusok világhírű szólistákkal együtt nagyszabású szabadtéri hangversenyt adnak a Schönbrunni Kastély parkjából.... több»

A macskacicó
#72475

animáció

Az öreg király arra a fiára hagyja a királyságát, aki a legszebb feleséget találja magának. A két nagyobb fiú a grófkisasszonyokból válogat, de a legkisebb királyfi csak az erdőben... több»

Rendező: Szabó Emese

Földünk titkos története
#72476

dokumentum

Földünk története 4,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, és persze a folyamat ma is tart. Neves geológusok kalauzolnak végig a mai világunk legaktívabb földtani helyszínekre. több»

Like Son, Like Father
#72477

fantasy | rövidfilm | vígjáték | western

Két, árvaházban élő fiú az apja után nyomoz, aki még a születésük előtt elhagyta őket. több»

Plakátmagány
#72478

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

Hungaria Regia
#72479

dokumentum

A film témája: az Europalia '99 központi kiállításának egyházművészeti vonatkozásai, tekintettel az EU-csatlakozás egyházi szerepvállalására. Közreműködők: Rubovszky Rita, az... több»

Rendező: Horváth Tamás

Focus RS: A hétköznapi szupersportkocsi
#72480

dokumentum

A Ford RS gépkocsijai izgatott rajongók egész táborát gyűjtötte össze az 1960-as évek óta. Most első alkalommal egy forgatócsoport különleges engedélyt kapott arra, hogy... több»