Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

Scary Movie

moov18

A Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson a kétezres évek egyik legnépszerűbb paródiája. Olyan filmeket állít pellengérre, mint a Mátrix, a Hatodik érzék, a Tudom mit tettél tavaly nyáron, az Ideglelés vagy a Sikoly. A film semmit és senki nem kímél, ha nevettetésről van… Több

Premier (HU): 2000.10.12.

2025.07.08 ozemarkuseva

Geráppááá!?

El sem hiszem, de a Horrorra akadva (Scary Movie) idén lett 25 éves. Egy negyedszázad telt el azóta, hogy a Wayans testvérek fogták a '90-es évek tinédzserhorrorjait, és gyakorlatilag kifordították őket a sarkaikból. A film mára egyértelműen kultikus... Teljes kritika

2017.09.22 mamiéstöti2

Alapfilmnek tartom, a maga műfajában korszakalkotó annyi biztos. Voltak benne nagyon vicces jelenetek és tetszett a készítők bátorsága és kíméletlensége.

A Wayans tesók jól tolták. Nekem értékmérő, hogy végigröhögöm-e vagy sem. Jelentem, igen. Fájt a rekeszizmom. Ezt adja, semmi többet.

2017.04.26 indingo

Remek paródia volt. Imádtam a nagymamás részt a vagy amikor összecsomozódott a párocska nyelve. Voltak benne szexista poénok és fel-fel villant 1-2 péló, de sok jó poén volt benne.

A film hatodik részére, ha minden jól megy, visszatérnek a Wayans testvérek.Szerző: Gábor390920

Értékelés: 7/10
(2019. 07. 09.)
Egyértelműen többszörnézős marhulás ez, aminek ott van a helye az általa elővett klasszikusok mellett a polcon. Több