Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (2021)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
35
Képek
7
Videók

Vélemények: Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (2021)

 
Artemisia   2021. 09. 14.

legújabb vélemény a nap véleménye

8
A Marvel torzszülöttje

Shang-chi a Marvel első ázsiai szuperhőse, aki az ismeretlenségből lépett a nagyvászonra, hogy megnyissa a Marver Moziverzum 4. fázisát. A karakter gyökerei azonban egészen 1973-ig nyúlnak vissza, és a kapitalizmus hívta életre: a 70-es évek kung-fu... teljes kritika»

 
Timon   2021. 09. 03.

a nap véleménye

3
Briliáns

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon érdekesen indított a film. Ezt a színvonalat nemcsak tartotta, hanem egyszerűen csak tovább emelte, és amikor már-már kezdtem azt hinni, hogy egyes akciójeleneteknek (vagy esetleg poénoknak) itt van a csúcsa, kiderült, hogy korántsem. Kápráza... teljes kritika»


 
LentarSR   2021. 09. 05.

a nap véleménye

3
Egy jó sztorival és szép látványvilággal ellátott karakter bevezetése

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hol is kezdjem? Nagyon vártam a filmet, de kicsit féltem is tőle. Alig ismert rendező számomra, és ugyanúgy a színészek is. Viszont amit kaptunk, az fergeteges. Jó történetvezetés és szép látványvilág. Ahogy a film kezd, hogy az apukát megismerjük,... teljes kritika»

 
Artúr   2021. 09. 10.

1
Marvel-Jackie Chan legújabb kalandjai

Pörgős akció, varázslatos képi világ, szórakozás az egész családnak. Cukisággal teletűzdelt, valós drámával tarkított hjá-puff-dirr-durr-csitt-csatt. Garantáltan leköti a figyelmed a film minden képkockája, és a végén úgy érzed, hogy még haza is tudsz vinni valamit belőle. Nagyon ajánlom 3D IMAX moziban, frenetikus. Van benne családbarát, felesleges és teljesen lényegtelen humorgombóc? Igen. De van benne fordulatos cselekmény, és jól illeszkedik a saját univerzumába, amivel a rajongók kedvére tesz.

 
VérAlex   2021. 09. 04.

1

Fuh, én ezt a filmet már nagyon vártam, szerintem nehéz lesz felülmúlniuk a többi Marvel filmnek, mivel egész magasra került az a léc. Nem szükséges mondani, hogy eszméletlenül látványosra sikerült, nem spóroltak a speciális effektekkel, de a casting is szerintem nagyon el van találva.

 
Kolci_23   2021. 09. 03.

1

Az év legkellemesebb csalódása, nagy fenntartásokkal vártan a Shang-Chit, és azt kell, hogy mondjam, nagyon odatették magukat a készítők. Részemről jár az öt csillag.

 
Eastern79   2021. 09. 04.

a nap véleménye

3
Elképesztő utazás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Disney a Mulannal bebizonyította, hogy hiába pakolnak tele sztárokkal egy filmet, attól még nem lesz jó. A Marvel egy viszonylag tapasztalatlan rendezővel és egy kevésbé ismert főszereplővel olyan akció-fantasyt dobott össze, hogy a harcművészeti ... teljes kritika»