Értékelések (32)

72 Kéjlak  (2014)

2015. 03. 12.
Semmit nem tudtam előre a filmről, szóval így ültem le megnézni. Azt kell mondanom jól döntöttem hogy megnéztem. Tele van fordulatokkal , még az utolsó percekben is képes... több»
Nagyon egyedi a film, éppen ezért sok embernek nem is og tetszeni! Ez nem baj! Ez színtiszta művész film. Nekem pont azért is tetszett, Keaton alakítása fenomenális. Meg... több»
Nagyon jó gyermekfilm amit nem szabad kihagyni! Hogy miért ? Mert a látvány gyönyörű , a karakterek nagyon jól kivannak dolgozva, meseszép tájakon játszódik a történet és... több»
2015. 03. 12.
Egy unalmas hétvégi délután a barátnőmmel beültünk erre a filmre a moziban. Bár ne tettük volna , nagyon sablonos és lapos film. A legelső perctől kezdve tudni lehet mi l... több»
Kíváló sztori, remek szereplőgárda és kiváló rendezés jellemzi ezt a filmet! Moziban 3Dben láttam és ott el voltam varázsolva. Ezt nagyon jól összehozták. Minden rendben ... több»
Van amikor egy film második része sokkal jobb mint az első. Ez a film ebbe a kategóriába tartozik. Remek , látványos , szórakoztató és nem sablonos történet jellemzi. Ame... több»
2015. 03. 12.
Sokkal jobb film lehetett volna ha nem lenne ennyire vicces. Már-már túl sok poén van benne, szinte vígjátéknak hat és nem képregény adaptációnak. A látvány csillagos ötö... több»
2015. 03. 12.
Sokkal jobb mint az első része! Tele van fordulatokkal. Ráadásul a látvány valami szemkápráztató lett. Gyönyörű! 3D-ben szinte élt a film. A színészek remekül hozták a fo... több»

81 Harag  (2014)

2015. 03. 12.
Barátnőmmel néztük meg a moziban és annak ellenére hogy háborús film , nagyon jól szórakoztunk! Van mondanivalója is a filmnek , de a látvány sem utolsó. Brad Pitt nagyon... több»
2015. 03. 12.
Olvastam a könyvet, ami alapján elkészült ez a film. Hűen követi a regényt. Nagyon szép látványvilága van , 3d-ben volt az igazi! Nagyon hosszú maga a film, de minden per... több»
2015. 03. 12.
Azt érdemes tudni hogy ez a film egy klasszikus japán mangát dolgoz fel! Én tudtam , szóval ennek tudatában ültem a film elé! Nem csalódtam sőt , hűen visszaadja a manga ... több»
Sajnálom hogy annak idején betiltották ezt a mesét Magyarországon. Nekem volt szerencsém ezt a részt eredeti japán szinkronnal és japán felirattal megnézni. Nem csalódtam... több»
2015. 03. 12.
Egy unalmas hétköznapi estére remek kikapcsolódást tud nyújtani! Igazi akció film, sok fegyver , rengeteg akció! A színészi alakítások eléggé laposak , de itt nem is ez a... több»

84 Az őslakó  (2007)

2015. 03. 12.
Mély filozófiai tartalommal megáldott sci-fi. Ami nagyon ritka a maga műfajában, éppen ezért a film kiemelkedik az átlagból! A rendezés kiváló. A történet kerek egészet a... több»

84 Zombieland  (2009)

2015. 03. 12.
Kíváló alakítások, szuper humor, kellőképpen kidolgozott látványvilág és lendületes feszes mechanika jellemzi a filmet. Ilyen egy jó zombis vígjáték! A színészek nagyon j... több»

81 Hold  (2009)

2015. 03. 12.
Ügyesen rendezett és megvalósított film lett, amiben még a vizuális effektek is szuperek. A látványvilága nagyon jó atmoszférát tud teremteni. Azt nem ért szem előtt tart... több»
Ha eljő az évi halottak éjszakája, én mindig ezt a filmet nézem meg akkor! Remek Haloween-i fim, tele izgalommal és fordulattal! A rendezés elsőrandú, a színészek nagyon ... több»
2015. 03. 12.
Remek forgatókönyv és sok izgalmas jelenet jellemzi a filmet! Annyira nem jó mint az első rész , de megközelíti azt! Nagyon véres éppen ezért a fiatalabb korosztálynak ne... több»

84 Titanic  (1997)

2015. 03. 12.
Nagyon szép, megható film! Minden perce élvezhető , annak ellenére hogy majd 200 perces! Egy percre sem ül le a cselekmény. A néző végig fogja izgulni a filmet a hajó leg... több»
Nagyon jó rész lett ez is. Tele van fordulatokkal. Ez már sokkal komolyabb rész mint az eddigiek! Inkább szól a felnőttebb korosztálynak mint a gyerekeknek! Remekül játss... több»