5 fiatal sztár, aki átvehetné Henry Cavill helyét Supermanként

A DCU-nak szüksége van egy új Supermanre. Annak ellenére, hogy korábban megerősítette visszatérését a Black Adamben való rövid szerepe után, Henry Cavill nem fogja többé alakítani Supermant.

A hír két hónappal azután érkezett, hogy a DC univerzum színfalai mögött hatalmas átalakítás vette kezdetét, melynek során James Gunn filmrendező és Peter Safran producer lett a DC Studios új vezetője. Gunn és Safran pedig egy jobban összekapcsolt DC Univerzum franchise-t szeretne létrehozni.

Az egyik első bejelentett projekt egy új Superman-film, amelynek forgatókönyvét Gunn fogja írni. Kiderült, hogy az új film a karakter egy fiatalabb változatára fog koncentrálni, és ezért Cavill mégsem tér vissza a szerepben. Hangsúlyozták, hogy a film nem eredettörténet lesz, hanem Superman korai napjaira és Clark Kent újságírói karrierjére fog fókuszáln. Bár további részleteket nem közöltek, a rajongók máris találgatják, ki lehet az új Acélember. Íme tehát néhány lehetőség, hogy ki viselhetné át a stafétát.

akció | kaland | sci-fi

A Kripton bolygó szülötte, Ka-El gyermekként érkezik a Földre. Egy házaspár tagjai, Martha és Jonathan Kent fogadják be és nevelik fel. A fiú rádöbben, hogy különleges... több»

#5
Jacob Elordi

Jacob Elordi

szül. 1997. 06. 26. (26 éves)
Brisbane, Ausztrália
Jacob Elordi 1997. június 26-án született az ausztráliai Queensland megyében található Brisbane-ben. Baszk származású. Szülei John és Melissa Elordi, három lánytestvére van. Középiskolai tanulmányait a melbourne-i St. Kevin's College-ben kezdte, majd a brisbane-i római katolikus magániskolában, a St. Joseph's Nudgee College-ben... több»
Az Eufória című sikersorozat egyik sztárja, Jacob Elordi tökéletes jelöltnek tűnik a fiatalabb Superman szerepére. A jelenleg 25 éves, 180 centi magas, és a hagyományos sötét hajjal és erős állkapoccsal rendelkező Elordi megfelel a Superman tipikus ismertetőjegyeinek. Egy sikeres tévésorozat feltörekvő színészének szerepeltetése pont az lehet, amire a Superman-franchise-nak szüksége van, hogy új közönséget vonzzon
#4
David Alvarez

David Alvarez

szül. 1994. 05. 11. (29 éves)
Montreal, Quebec, Canada
15 évesen elnyerte a legjobb musical főszereplőjének járó Tony-díjat a Billy Elliotban nyújtott alakításáért. Miután néhány évre elhagyta a színházat, hogy az Egyesült Államok hadseregében szolgáljon, visszatért a színészethez, és 2021-ben szerepelt a rövid életű American Rust című sorozatban, majd Bernardo szerepét játszotta Steven Spielberg West Side Story remake-jében.
#3
Glen Powell

Glen Powell

szül. 1988. 10. 21. (35 éves)
Austin, Texas, Egyesült Államok
Glen Powell Austinban született Texas államban 1988.október 21-én. Szülei Cyndy és Sr. Glen Powell. Két testvére van Leslie és Lauren. Legnyel és angol felmenőkkel rendelkezik. 2007-ben érettségizett a Westwood High School-ban. Az University of Texas at Austinban diplomázott, ahol tagja volt a Sigma Phi Epsilon szövetségnek. Filmes... több»
A színésznek volt egy kisebb szerepe A sötét lovag: Felemelkedés című filmben, azóta pedig olyan tévésorozatokban játszott, mint a Scream Queens, és olyan filmekben, mint A szerelem asszisztensei, a Rejtett számok és az Everybody Wants Some, legutóbb pedig a Top Gun: Maverickben volt látható.
#2
Joseph Quinn

Joseph Quinn

szül. 1993. 05. 13. (30 éves)
London, Anglia, Egyesült Királyság
2022-ben a Stranger Things negyedik évadában Eddie Munsont alakító sztárszerepével tört be a köztudatba. Quinn azóta is keresett színész, és ideális jelöltnek tűnik Superman szerepére. Ő egy sztár, de nem túl híres, hogy túlságosan háttérbe szorítsa Superman karakterét. Ő egy fiatal, feltörekvő tehetség, aki hosszú évek alatt belenőhetne a szerepbe, és megragadná az emberek figyelmét.
#1
David Corenswet

David Corenswet

szül. 1993. 07. 08. (30 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
David Corenswet színész és író 1993. július 8-án született Philadelphiában. Viszonylag ritka vezetékneve orosz zsidó eredetű, apja szülei orosz/német zsidó bevándorlóként éltek New Orleansban. Mindkét szülője jogász, de édesapja, John Corenswet színpadi színész is volt. Anyai nagyapja Edward Packard... több»
A fiatal sztár a Netflix Hollywood című filmjétől kezdve A politikusig számos projektben tündökölt. A 2022-es évben két nagyon különböző filmben, a Pearl című horrorfilmben és a Look Both Ways című romantikus coming-of-age filmben játszott.