Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb romantikus filmek 2020-től 2020-ig - Németország

Saját filmes lista készítése
#1

59 Örökkön örökké  (2020)

(2) (2)

romantikus | vígjáték

Telekom TVGO (2021.12.12.)

Zazie (Alicia von Rittberg) két legjobb barátjával, Patrickkal (Samuel Schneider) és Antonival (Edin Hasanovic) él együtt. Egy nap egy meghívó érkezik a postaládájába, melyből... több»

Számomra már most ez az év legkedvesebb romantikus vígjátéka. Teljesen kikapcsolt, így csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis aktív pihenésre vágyik. :)
#2

71 Kokon  (2020)

dráma | romantikus

Nora, a 14 éves berlini lány nyarát követhetjük végig. Ez a nyár meghozza számára az első szerelmet, méghozzá egy másik lánnyal, Romyval. Az érzelmekkel, boldogsággal,... több»

Katie Fforde: Ház a tengernél
#3

romantikus

Anne Clark szereti ügyvédi hivatását, ám elérkezik számára a nagy nap, amikor kollégái búcsúztatják. Nyugdíjba vonulásakor úgy dönt, hogy vesz egy házat a tengerparton. Lánya,... több»

#4

dráma | krimi | romantikus

Netflix

Lebilincselő drámai történet arról, meddig hajlandó elmenni az ember, hogy érvényesíthesse politikai akaratát. több»

Egész jók az alakítások és a film nem akar politikai propaganda lenni, de attól még elég unalmas.
#5

romantikus | vígjáték

Milo csaposként dolgozik Berlinben, és egy este véletlenek sorozatának köszönhetően megismeri álomnőjét, Sunnyt. A romantikus este azonban nem várt eseményeket tartogat.

#6

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Katya hihetetlenül tehetséges táncosnő, a balett a mindene. Kemény edzéssel szeretne bekerülni a New York-i balettakadémiára, és nagy eséllyel ösztöndíjat is kaphatna. Viszont... több»

Jaj, de sok ilyet láttuk már... és ez lenne a Netflix hétvégi premierfilmje, amit nézni kéne? Na jó, én is hibás vagyok benne, hogy megnéztem, de őszintén szólva kár volt. Időpazarlás.
#7

kaland | romantikus

Egy romantikus folyami körutazás a Moldván – legalábbis első pillantásra így tűnik. Sophienak az út azonban magánnyomozóként munka, nem kikapcsolódás. több»

#8

dráma | romantikus

Smilla Witte mindig arról álmodozott, hogy majd szakácsként dolgozik szülei "Hófehérke a tónál" nevű éttermében, ám édesanyja hirtelen halála után Smilla tíz évvel ezelőtt szó... több»

#9

romantikus | vígjáték

Pia és John fél éve találkoztak Amszterdamban, mikor mindketten hazafelétartottak, az egyik Németországba, a másik pedig Új-Zélandra. Megegyeztek, hogy hat hónappal később újra... több»

#10

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lolle szerelmi élete egyre bonyolultabbá válik. Miután szakít a pasijával, Svennel, szinte azonnal összejön a legjobb barátjával, Harttal. Ők ketten már az esküvőt tervezik, amikor... több»

Katie Fforde: Anya csak egy van
#11

romantikus

Helen Carter miután felnevelte fiát, Louist, úgy dönt, hogy befejezi orvosi tanulmányait. A vizsga napján Marc, a taxisofőr siet segítségére, akinél azonban ott felejti táskáját. A... több»