Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb horror filmek 2020-től 2020-ig - Oroszország

Saját filmes lista készítése
#1

63 Sputnik  (2020)

(4)

dráma | horror | sci-fi | thriller

Egy tragikus űrhajóbaleset egyetlen túlélője nem egyedül tér haza, egy különös teremtmény holttestét rejtegeti. több»

Nem állítom, hogy egy teljesen új és eredeti ötleten alapszik, de mégis egy egész korrekt sci-fi horror. Főként azoknak ajánlott, akik szeretik a műfajt, és nem vetik meg a lassabb folyású filmeket sem.
#2

57 The Superdeep  (2020)

(3) (1)

horror | thriller

Egy kutatócsoport útnak indul, hogy felkutassák a világ legmélyebb tengeralatti járatát. Amit azonban ott találnak, az a teljes világra halálos fenyegegést jelent.

A film helyszínválasztását egy valós esemény generálta, hisz a volt Szovjetunió valóban végrehajtott egy mélyfúrást a Kola-félszigeten; 1970-ben kezdték meg a fúrást, és 1989-ben fejezték be. Eme fúrást – akárcsak jelen filmünkben – tudományos célokra használták fel,... több»
#3

horror

Maguk mögött hagyva régi életüket egy kis család vidékre költözik, ahol legkisebb lányuk mellé dadust fogadnak. Az idős hölgy hamar elnyeri a család bizalmát, ám fiuknak hamar... több»

Nem sok, Oroszországból származó horrorfilmhez volt ezidáig szerencsém, talán csak a 2016-os Rettegés a város alatt és a 2017-es Nevesta ugrana be e téren, ezért kimondottan örültem, hogy 2020-ban két, Oroszországból származó horrorfilm is elérhetővé vált a nagyvilág... több»