Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20021

dráma | krimi

Egy dél-francia kis faluban tombol a kánikula és sajnos a vízhiány is egyre aggasztóbb. Különösen a gazdák vannak hatalmas nyomás alatt, hiszen a földeket öntözni kell, az állatokat... több»

#20022

krimi | thriller

Egy történet a borról, drogokról, szomszédokról, neophobiáról és politikáról, amelyben egy bérgyilkos keres menedéket. több»

#20023

53 Repedések  (2018)

dráma | misztikus | thriller

A Borla építész stúdióba beállító gyönyörű nő Nelson Jara után érdeklődik. Mario, Marta és Pablo azt állítják, sohasem találkoztak ezzel a névvel, nem ismernek ilyen embert.... több»

#20024

53 Princess Cut  (2015)

(2)

romantikus

A húszas éveiben járó farmerlány, Grace azóta álomszerű életet él, mióta a Nagy Ő felhúzta az ujjára a gyémántgyűrűt, és örök szerelmet fogadott. Tizenöt együtt töltött... több»

Nagyon kellemes film, amit szerintem az egész családdal együtt érdemes megnézni!
#20025

vígjáték

TV-ben (Filmbox, csütörtök 01:33)

Egy nőcsábász apa a csábítás tízparancsolatára tanítja kissé ügyetlen fiát. Tíz, teljesen hülyebiztos szabály arról, miként lehet egy nőt meghódítani. A foglalkozás azonban... több»

Hát, én nem igazán értem, mi lehetett a célja a készítőknek, a humora nagyon gagyi volt mindenesetre ennek a filmnek, így nekem még egyszer végig nézni is eléggé nyűg volt. Sajnos nem igazán tudom ajánlani.
#20026

53 Abu Shanab  (2016)

(1)

vígjáték

Ismat egy adminisztratív pozícióban dolgozó rendőrtiszt, aki mindent megtesz azért, hogy terepen dolgozhasson.

Csőbe húzva
#20027

thriller

Daniel, a fiatal ügyvéd menyasszonyával autókázik, amikor nekimennek egy másik autónak. A másik kocsi sofőre meghal, így Daniel – hogy leendő karrierje ne törjön derékba – az... több»

#20028

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy visszahúzódó lány elindít egy divatblogot, ahol sikeresebb és magabiztosabb alteregója alatt szerepel. A gondok akkor kezdődnek, amikor a két élete elkezd összefonódni. több»

#20029

dráma | vígjáték

Egy humorista családi élete annál inkább összeomlik, minél nagyobb szakmai sikereket ér el. több»

#20030

53 Bipolar  (2014)

misztikus | thriller

A bipoláris személyiségzavarban szenvedő Harry Poole egy új gyógyszert próbál ki, ami azonban váratlan mellékhatásokat okoz. több»

#20031

53 The Antenna  (2019)

horror

Törökországban a kormány új tévéantennákat kezd telepíteni az otthonokba. Mehmet, aki felügyeli a munkálatokat, rövidesen egy különös feladattal találja szemben magát. több»

Rendező: Orcun Behram

Szereplők: Gül Arici, Ihsan Önal

#20032

53 Az örökösnő  (2018)

(2) (1)

dráma

A 68 éves svéd nő, Nojet mostanáig családjától és hazájától több ezer kilométerre élte életét, amelyet a dúsgazdag apjától kapott havi járadékból finanszírozott. Az öregúr... több»

Őszintén szólva sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Bár a hangulata igencsak komoly, valahogy mégsem tudott magával ragadni. Talán azért mert érezhetően hatásvadász az egész koncepció. Ettől függetlenül szerintem egyszer meg lehet nézni.
#20033

animáció

D´Artacán egy fiatal kardforgató, aki arról álmodik, hogy csatlakozik a legendás Pézsmakutyákhoz. Miután bizonyította képességeit és elnyerte a bizalmukat, neki és a... több»

A szinkronszínészi játék és a párbeszédek ügyetlenek, az animáció olcsó, és az egész produkció olcsó. A történet bármely más változata jobb lenne.
#20034

53 A bérkatona  (2022)

(3) (2)

akció | thriller

Miután elbocsájtották a tengerészgyalogságtól, James Harper csatlakozik egy félkatonai szervezethez, hogy zsoldosként továbbra is támogatni tudja családját. A kairói eset és a... több»

Sajnos ez a produkció nem éri el a jó kategóriát. Hiába Chris P. vagy Kiefer S., a nevek nem tudnak emelni a filmen. Bár Chris P. szerintem hozza, amit elvártak tőle, de maga a történet és a rendezés gyengébb lett. Így ne csodálkozzunk a gyengébb pillanatokon, mintha kevesebb... több»
#20035

53 Drew Michael  (2018)

(2)

vígjáték

Drew Michael komédiás és stand-upos az új showder generáció ígéretes képviselője. Pályafutását a Szombat éjjel élőben című szórakoztató műsor írójaként és szereplőjeként... több»

Hát lehet, hogy velem van a baj, de egyáltalán nem találtam szórakoztatónak, humorosnak pedig végképp. Azt hiszem a legrosszabb comedy special, amihez eddig 'szerencsém' volt.
#20036

dráma | horror | misztikus | thriller

Egy egyedülálló apa mindent megtesz, hogy megmentse vérzékenységben szenvedő fiát, akit megfertőzött egy vámpír vére. több»

#20037

akció

Az FBI ügynöke, Wade Dalton (Kaiwi Lyman), aki titokban dolgozik egy emberkereskedelemmel kapcsolatos ügyben, elfogja Serik Ibrajevet (Sanjar Madi), a a mongol alvilág titokzatos... több»

van benne egy kis Bruce Lee meg Steven Seagal, de annál azért élvezetesebben előadva. Komoly kis akciófilm, ami gyúr egy kicsit holyywoodi kliséken.
#20038

dráma | romantikus | vígjáték

Két Y generációs álmodozó összetalálkozik és randizni kezd, ám folyamatosan hazugságokkal traktálják egymást. Amikor ezekre fény derül, úgy döntenek, hogy megpróbálnak a... több»

#20039

53 Fourmi  (2019)

dráma

Theo elvált szülők egyke gyermeke. Édesanyja, Chloe gyorsan megtalálta az új szerelmet, ellenben édesapja, Laurent csak sodródik az árral a család széthullása óta. Theo tehetséges... több»

#20040

akció | családi | kaland

Ironsides admirális és kalózokból álló csapata elrabolt egy kereskedelmi hajót, így Mickey-nek és Sullynak nincs más választása, mint megállítani a gonosz tervet és megmenteni... több»