Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20141

akció | fantasy | kaland

Amikor a szultán első szülött fiát elrabolja egy gonosz mágus, Sinbad útrakel hogy megmentse őt ezer veszélyen is át.

#20142

52 Séptimo  (2013)

krimi | misztikus | thriller

Egy apa kétségbeesett kutatásba kezd, hogy megtalálja a gyermekeit, akik a hetedik emeleten tűntek el a házukban. több»

#20143

52 In-rang  (2018)

akció | sci-fi

A Jin-Roh: A farkasbrigád című animációs film alapján készült alkotás.  több»

#20144

52 Hostile  (2017)

(1) (3)

dráma | horror | sci-fi

Juliette egy szörnyű apokalipszis túlélője, akinek keményen meg kell küzdenie a további életben maradásért. Az éhség, szomjúság és törött lába mind komoly kihívást jelentenek... több»

Rengeteg olyan film van, ami nagymértékben kerüli el kis hazánkat; és itt nem elsősorban a mozis bemutatókra, vagy a dvd-s megjelenésekre gondolok, sokkal inkább arra a tényre, hogy szinte sehol nem lehetett olvasni róluk semmit. (Ezúttal is csak dicsérni tudom a mafab oldalát, mert... több»
#20145

52 Rontás  (2020)

(2)

horror | thriller

Miután egy férfi gépe lezuhan az Appalache-régióban, egy idős házaspár otthonában tér magához, akik hoodoo rituálé segítségével próbálják meggyógyítani. Kétségbeesetten... több»

Megnéztem a filmet. Nem nagyon szoktam negatív kritikát írni. Mert végülis valaki időt szánt a film készítésére, és én nem vagyok nagy filmgyártó. De ez nagyon nem jött be. Valakit biztos érdekel a film témája, lehet, ez miatt nem tetszett. A szereplők jók voltak. Azt nem... több»
#20146

vígjáték

Netflix

Egy amerikai lány a fekete kissebségből bármire hajlandó annak érdekében, hogy bekerüljön álmai egyetemére. több»

#20147

dráma | kaland

Jézus Krisztus 40 napig imádkozik és böjtöl a sivatagban. A vadonból kifele vezető úton a gonosz megkísérti a Megváltót. több»

Ewan McGregor, mint Jézus Krisztus? Hát, ezt meg kell nézni! - gondoltam kételkedve a filmről olvasván a neten. Kellemesen csalódtam, habár efféle fura Isten Fia ábrázolást még nem láttam. Szerintem a világ egyik legnehezebb szerepei közé tartozik a Teremtő egyszülöttjének... több»
#20148

52 The Gateway  (2018)

(1)

sci-fi

Egy részecskefizikus mindent megtesz, hogy találmányával visszahozhassa egy autó balesetben elhunyt férjét.

Jobb nem bolygatni az esetlegesen létező paralel valóságot! Teljesen átlagos ausztrál sci-fi nem kimondottan jó szereplőkkel. Az mindenképpen előnye, hogy nem húzták a játékidőt, 90 perc alatt „lezavarták” a filmet. Maga az alapötlet érdekes, de a megvalósításból kitűnik,... több»
#20149

52 Eloise  (2017)

(3)

horror | misztikus | thriller

Négy barát betör egy elhagyatott elmegyógyintézetbe, hogy megtaláljanak egy értékes halotti bizonyítványt. Azonban csakhamar szörnyű események sora veszi kezdetét az épület falai... több»

A hangulata értékelhető a filmnek azt elismerem, de kb. ez az egyetlen említésre méltó pozitív dolog a filmben. Nem egy nagy alkotás, sok helyen unalomba csapott át.
#20150

vígjáték

Netflix

Egy nő és egy férfi közel három éve él együtt, most azonban úgy tűnik, hogy kapcsolatuk egy olyan ponthoz érkezett, amikor is kénytelenek eldönteni, hogy akarják-e folytatni tovább... több»

#20151

52 Phantasm: Ravager  (2016)

(3)

akció | fantasy | horror

A nagysikerű Phantasm széria a záróepizódjához érkezett.   több»

Persze. A film rossz, olcsó, és sok tekintetben színvonaltalan. De nincs még egy film, ami ennyire rájátszana nálam nosztalgiára. Kb. 1000 embernek készült ezen a bolygón. Büszek vagyok rá, hogy köztük lehetek...
#20152

akció

A súlyosan megsebesült Thaddeursa rátalál a közeli falu bányásza, Li Kung. A férfi és felesége, Ah Ni úgy dönt, segítséget nyújtanak neki. Miközben Thaddeus lábadozik... több»

Ez valójában egy szamurájfilm, csak szamuráj nélkül, negroiddal, akinek igazán rendes ökle van Így a történet is ehhez mérten egyszerű, de nekem ez nem jelentett különösebb problémát. Még a zene is jó választás volt szerintem.
#20153

52 Légy valaki  (2016)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

A hírnév súlyától menekülve Jordan Jaye 'megszökik' a turnébuszból, és megismerkedik egy fiatal, kisvárosi lánnyal, aki nagy álmokat dédelget. Együtt egy olyan kalandra indulnak,... több»

Nekem tetszett. Az elszállt sztáréletet folytató srác meglép, és kiköt egy ízig vérig földi csajszi mellett, aki ráadásul nem is igazán tudja, h kicsoda ő...ez cuki. Vannak benne nagyon elgondolkodtató részek, a két külön világ összeegyeztethetetlenségéről stb. Nem egy... több»
#20154

dráma | sci-fi | thriller

Egy férfi megszállottan keresi az igazságot azokról az elméletekről, amelyekben több ezren hisznek. több»

Vajon szimulált valóságban élünk? Esetleg a tudatunk fókusza által ugrálunk a párhuzamos valóságok között? Miért van az, hogy bizonyos eseményekre emberek egy csoportja másként emlékszik? Tömegpszichózis? Könnyed metafizikai kaland, amely ugyan magyarázatot nem ad, de... több»
#20155

akció | fantasy | kaland

Mareknek és társainak újra útra kell kelniük, hogy megakadályozzák, hogy Szorlok megkaparintsa Darkspore utolsó darabkáit is, különben minden elveszik.  több»

szinte ismétlése az első résznek, csak rosszabb kiadásban
#20156

dráma | romantikus

HBO Max

A két világháború közötti időszakban Angliában egy cselédlány titkos romantikus kapcsolatba kerül egy férfival, akit imád. Ez a férfi azonban egy olyan nőt akar feleségül venni,... több»

Amikor belekezdtem, még nem is sejtettem, hogy mekkora totális unalomba fullad a próbálkozásom. Adok rá két csillagot, mert a fényképezés hibátlan, na meg a hébe-hóba felbukkanó Colin Firth és Olivia Colman ennyit megérdemel. Szóval egy a képekre, meg még egy a két említett... több»
#20157

52 Patrick  (2013)

horror

Miután egy fiatal nővér munkába áll az elszigetelt pszichiátriai intézet falai között, hamar megismerkedik az agyhalott beteggel, Patrick-kel, ám arra is rádöbben, hogy Dr. Roget... több»

#20158

fantasy | kaland | sci-fi

A Kincsvadászok társasága című kalandfilmben a testvérpár, Tripp és Pax egy nap megtudják, hogy szüleik egy ősi kincsvadász társaság tagjai, akik a mesékben szereplő értékes és... több»

izgalmas kaland azoknak, akik önsanyargató módon szeretik kínozni magukat félresikerült és röhejes filmekkel
#20159

dráma | életrajzi | misztikus | történelmi

HBO Max

A film története szerint egy afroamerikai nő egy orvostudományi áttörés főszereplőjévé válik, amikor sejtjeinek felhasználásával sikerül megalkotni az első biológiailag... több»

Azt hittem és reméltem, hogy jobb lesz, és így is indult, aztán hirtelen valami rosszba csapott át. Csalódtam kicsit.
#20160

horror | thriller | vígjáték

1998-ban egy arkansasi kórházban egy kábítószerfüggő nővér, unokatestvére és egy szervkereskedő egy 12 órás műszak során életük legnagyobb balhéjára készülnek, amely... több»