Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20941

dokumentum

Disney+

A dokumentumfilm intim pillantást vet a női előadók és rapperek fejlődésére és hatására, az úttörő művészek által elmondottak alapján, akik segítettek egy zenei és kulturális... több»

Rendező: Fatima Curry

Szereplők: Eve, MC Lyte, Da Brat, Cheryl James, Lil Mama

Új szerelem
#20942

romantikus

Katja egy idős asszonynak próbál segíteni, aki viszont ellenáll neki, ugyanis halott fiát várja haza. Kiki és Matze ismét közel kerülnek egymáshoz, és Katja is randizni kezd. több»

#20943

dráma

Mit ér egy lovag a lova nélkül? Színész közönség nélkül? Egy anya a gyermeke nélkül? Lucie mindezek egyszerre: dolgozó anya és kóborló lovag, egy olyan filmben, amely folyamatosan... több»

#20944

dráma | sci-fi

Egy lány egy magányos szigetre érkezik, ahol 24 órája van a világ megmentésére.

Se veled, se nélküled
#20945

dráma

Francesco nem állhatja, hogy szerelmének más udvarlója is legyen, inkább elhatározza, hogy végez a vetélytársával. Olívia, aki egyébiránt egy csodálatos hölgy, megbocsájtja neki... több»

#20946

dokumentum | dráma | krimi

Három évnyi forgatás után kétszázötven órányi nyersanyag gyűlt össze ehhez a dokumentumfilmhez, amely az elefántagyarért történő orvvadászat kegyetlenségeit és annak... több»

Rendező: Sergey Yastrzhembsky

Szereplők: Jeff Koinange

#20947

51 A vadászat  (2023)

dráma

HBO Max

Giorgio, Mattia, Silvia és Luca apjuk halála után kénytelenek megbirkózni azzal, hogy a férfi megölte az anyjukat és anyagi gondokat okozott a családnak. Luca ekkor elhívja a többieket... több»

#20948

51 szeretettel.com  (2023)

(1)

romantikus | vígjáték

Lillian üzletasszony, aki az induló vállalkozásokat sikeres cégekké alakítja. Legújabb ügyfele a Love Subscription nevű cég. Vajon Lillian múltbéli szívfájdalmai összeütközésbe... több»

Egy erősen közepes film, de tekintve az alkotók előző műveit, kompett mestermunka. Decens élmény, az alakítások és a sztori is elmennek.
#20949

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

Warrenék sajnos egy nagyon jó szélhámosok voltak, akik kihasználták az embereket. És az emberek bele is mentek a játékukba. Szó sincs itt semmilyen megszálltságról. Érdekes, amikor erősen rászóltak a gyerekre, nem volt már ott az a megszállottság, megijedt az ördög, hogy... több»
Cápák a delfinek ellen
#20950

dokumentum

Bár a cápák és a delfinek régóta osztoznak az óceánon, a tudósok csak a közelmúltban kezdték megfejteni a két faj közötti kapcsolat valódi természetét. több»

#20951

51 Lézerharc  (2022)

(3)

akció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy régi gyerekkori barátja megzavarja Sebastian legénybúcsúját, teljesen el is rontja azt. Csak egy idegen invázió képes rávenni őket, hogy félretegyék  egymás íránti rossz... több»

A Lézerharc egy igazán élvezetes film volt. A történet itt lenyűgözött, mert azonnal felkeltette a figyelmemet, és Martin Sofiedal rendező nem engedte el a film végéig. Az elejétől kezdve egészen a végéig őszintén szórakoztatott.
#20952

akció

Mason (John Travolta) már felhagyott a tolvaj életmóddal, amikor egy igazi nagy melóra visszatér, hogy testvérével kiraboljanak egy bankot. Nem minden a számításaik szerint zajlik, és... több»

Szegény J. T., láttam már jobb filmekben. Talán csak jobb filmekben láttam, de fizetni kell a számlákat neki is. Sablonok, harmatos párbeszédek, gyengécske operatőri munka.
#20953

51 Buba  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Amikor egy kisvárosi szélhámos manipulatív testvérével együtt csatlakozik a helyi maffiához, a karmája kiegyensúlyozásának megszállottsága fergetegesen brutálissá válik. több»

Szerintem irtó viccesre sikeredett, tudom ajánlani, ha valamilyen vicces, kétballábas-bűnözős filmre van kedved.
#20954

dokumentum

A főszereplő egy ötvenes nő, aki évek óta hajléktalan, de hihetetlen életszeretet lakozik benne.

Rendező: Ruslan Fedotov

#20955

thriller

Egy gyógyulóban lévő opioidfüggő bosszút akar állni azokon a dílereken, akik felelősek a menyasszonya halálát okozó drogok eladásáért. több»

Nem voltak nagy elvárásaim és kellőképpen szórakoztató volt. Nem mondom, hogy jó film, de nem akartam kiszúrni a szemeimet és nem is unatkoztam.
#20956

51 JJ és E  (2021)

(2) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Két fiatal ugyanabban a városban nőtt fel, noha a társadalmi különbségek fényévekre elválasztották őket egymástól. Minden megváltozik azonban, amikor ugyanabba a középsuliba... több»

Bár a színészek kellemesek, a sztori eléggé kiábrándító. A karakterfejlődés nem létező. Kár érte, nem indult rosszul.
#20957

vígjáték

Netflix

Egy volt katona, akiből futár lett, bekerul egy helyi bűnöző bandájába, és megbízzák, hogy vigyen véghez egy merész rablást egy hírhedt dél-afrikai városrészben. több»

Nem igazán működik semmi a filmben, a humor, a karakterek, a sztori - semmi nem áll össze. Egy tipikus szemetesbe való, felejtős produkció.
#20958

51 Edge of the World  (2021)

(3)

dráma | kaland

Sir James Brooke kalandjai, aki szembeszállt a brit gyarmati terjeszkedéssel Borneóban, majd a rabszolgakereskedelem ellen küzdött. több»

Nagyon hiányzik belőle valami, bár a képi világ rendben van, de rendkívül lassú, nem visz magával a sztori, és így nagyon hamar teljesen ellaposodik. Gyengécske, hiába Jonathan Rhys Meyers...
#20959

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

Hát, ez a dráma sajnos elég gyengécskére sikeredett - belecsúszott abba a hibába (amiben manapság lassan minden film belecsúszik), hogy mindent a néző szájába rág, ahelyett, hogy inkább csak simán megpróbálná vizuális segédeszközök segítségével elmesélni történetét.
#20960

51 Üres világ  (2021)

(3)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy országban, ahol tilos a randizás, három fiatal lány úgy dönt, csatlakoznak egy rejtett kommunához, amit egy karizmatikus ember vezet. több»

Maga a koncepció és az alaptötlet nagyon rendben van, de a megvalósítás nekem kicsit soványka lett. Legyen ez most 3 csillag, mindenesetre sokkal több volt benne.