Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21121

50 Recovery  (2018)

(1) (1)

horror

Ronnie (Stephanie Pearson) az amerikai hadsereg kitüntettet, de függőségei miatt leszerelt katonatisztje egy isten háta mögötti, függőségekkel foglalkozó intézetben próbál... több»

Vélemények nélkül, csupán egy előzetesre hagyatkozva kiválasztani egy filmet igazán kockázatos vállalkozás lehet, mert teljes mértékben találhatunk akár egy igazi kis gyöngyszemet is, de sajnos a legtöbb esetben ezeknél örülni kell, ha legalább átlagos vagy közepes... több»
#21122

családi | kaland

Kalandos utazás a legrejtélyesebb templomok világába.

Egyszer meg lehet nézni, de tényleg csak nagyon unalmas órában, amikor túl messze van a távirányító ahhoz hogy átkapcsoljunk máshova.
#21123

romantikus | vígjáték

Ville, a huszonöt éves egykori gyereksztár nagyban különbözik édesapjától, aki rock'n'roll sztársága csúcsán egyik nőt fogyasztotta a másik után - a drogokról már nem is... több»

#21124

dráma | életrajzi

A Ku-Klux-Klan egy tagjának unokája felnőtté válva próbál szabadulni a sötét "örökségétől", így tagja lesz egy civil mozgalomnak. több»

#21125

50 The Campus  (2018)

(1) (2)

fantasy | horror | misztikus | thriller

Robert Wainwright egy sivatagi kutatása során talál egy tárgyat, melynek segítségével szövetségre léphet az ördöggel. Viszont eme szövetség a halálát okozza. Temetésén megjelenik... több»

Nem szeretek nagyon lepontozni filmeket, de most nem tehetek másként, mert ez már szinte minősíthetetlen volt. Ritkán futok bele szinte nézhetetlen produkciókba, de ha mégis, akkor nagyon beletenyerelek, mint ahogy tettem ennél a filmnél is. Nem arról van szó, vagyis nem csak arról,... több»
#21126

vígjáték

Eliza, a nem különösebben sikeres fiatal nő online állásinterjúra készül, ám egészen mást kap, mint amit várt: egy nem mindennapi főnököt és egy egészen különleges közösséget. több»

#21127

horror

A Mexico Barbaro című horror történetét nyolc mexikói rendező fűzte egy csokorrá. Az alkotók sajátos módon mesélnek a meghökkentő és brutálisan félelmetes mexikói... több»

#21128

akció

Netflix

Brandon Beckett mesterlövész és az újonnan alakult csapata Máltára utazik, hogy felszámoljon egy nemzetközi terrorista összeesküvést, és megmentsék kollégájukat, akit Lady Death... több»

Tom Sawyer és Huckleberry Finn
#21129

akció | családi | dráma | kaland

Mark Twain regénye alapján!Tom és Huck kalandjai tovább folytatódnak, ám most igazán veszélyes vizekre eveznek, amikor is szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak a temetőben. A fiúk ekkor... több»

#21130

vígjáték

Kyla egy szexuális úton terjedő betegséget kap el, és így nem tud lefeküdni feleségével az esküvő közeledtével. több»

#21131

50 The Outback  (2012)

animáció | családi | kaland

Egy hős koala megmenti barátait a rettegett krokodiltól. több»

#21132

családi

Netflix

Jules rádöbben, hogy a nagyapja a Mikulás. Ezután segít neki elszállítania a csomagokat a gyerekeknek az egész világon. Viszont Jules gyűlöli az ünnepeket, és ez nagyobb probléma... több»

Minden sztereotípia megvan benne, mint minden karácsonyi filmben - amik általában működnek is - de ez a film konkrétan pofára esett. Unalmas karakterek és láthatóan kevés pénz a produkcióra.
Amber Alert
#21133

50 Amber Alert  (2016)

dráma | thriller

Egy fiatalember túszul ejt egy busznyi gyereket, hogy váltságdíjat csikarjon ki a biztosítótársaságtól, amely nem adott helyt beteg anyja igényeinek. több»

#21134

50 ABCs of Death 2.5  (2016)

(2)

horror | vígjáték

Ez nem az ABCs of Death 3, ez az ABCs of Death 2.5, amelyben 26 döntős vesz részt egy brutális őrületben.

Nehéz megítélni az ilyen filmeket, mert nagyon ötletesek és sokszor kreatívak is, de épp annyira gagyik is. Megvan a bűnös élvezeti faktora, viszont nem hiszem, hogy egynél többször meg lehet nézni. Ahhoz túlságosan is agysorvasztó.
#21135

horror | thriller

Netflix

Egy szerzetes útját követjük, aki füzérrel és baltával a kezében járja a vidéket, hogy levadásszon egy szellemet, amely több ezer éve szállja meg az embereket, és elhozhatja a... több»

Teljesen elvarázsolt és lefoglalt a film. Bemutatja, milyen az utazás, amit életnek nevezünk, és mennyi vihar veszélyeztet minket útközben.
#21136

vígjáték

Marie és Eric, egy harmincas éveikben járó pár, akik az egyetem óta együtt vannak, arra készülnek, hogy megveszik az első közös házukat, csakhogy Marie-t hirtelen kétely fogja el. több»

#21137

50 Raven's Touch  (2015)

(1)

dráma

Egy leszbikus szerelem története a veszteségről és az érzelmi sebek begyógyulásáról. több»

Mindenki kímélje meg magát ettől a filmtől, hacsak nem nagy Dreya Weber rajongó, mert akkor neki esetleg egyfajta kielégülést okozhat a film, de amúgy senkinek. Ha valaki, mint légtornász kíváncsi rá, akkor inkább nézze meg a The Gymnast című filmjét. Az is legalább olyan... több»
#21138

50 Killer High  (2018)

horror | vígjáték

Egy középiskolás osztálytalálkozó valóságos rémálomba megy át, mikor az iskola kabalája visszatér a túlvilágról. több»

#21139

50 Bad Therapy  (2020)

dráma | romantikus | vígjáték

Egy pár felkeresi Judy Smallt, a párterapeutát, hogy segítséget kérjenek tőle, ám úgy tűnik, hogy a nő sokkal több egyszerű házassági tanácsadónál. több»

#21140

romantikus | vígjáték

Robert nagyon rossz időt választott, hogy a lelkitársával találkozzon. Miután kirúgták apja vállalatából, úgy érzi, elfogyott a szerencséje, de aztán egy nap Morgan belép az... több»