Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21401

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#21402

sci-fi

A Givers of Death (G.O.D.) egy apokaliptikus sci-fi mese a megváltásról. Egy férfi, egy nyomozó és egy egész város békére törekvő útja. A férfi a vezeklésen keresztül keresi a... több»

#21403

vígjáték

Otto Brooks 16. születésnapját ünnepli a család, amikor is a fiú szeretné bejelenteni nekik a másságát. több»

#21404

A Lord Huron együttes a Vide Noir című harmadik stúdióalbumukhoz kapcsolódó 18 hónapos turné befejezése után Ariel Vida rendezővel közösen készített egy egész estés játékfilmet... több»

Békelátogatása
#21405

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

Kokainreptér - Latin-Amerika
#21406

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

#21407

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Cápák a szörfösök ellen
#21408

dokumentum

Világszerte egyre több embert ér cápatámadás, és a jelek szerint ilyen szempontból a szörfösök a legveszélyeztetettebbek. Miért kerültünk e nagyszerű ragadozók célkeresztjébe?... több»

Diktátorok kézikönyve
#21409

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Covid 19 − Veszélyben a világ
#21410

dokumentum

2020 tavaszán a világot drámaian érintette a koronavírus-járvány. Részletes áttekintés arról, milyen politikai és társadalmi választ adtak az országok a pusztító járványra. több»

Az igazi fekete párduc
#21411

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»

A vad banda
#21412

NA A vad banda  (2022)

western

A Vadnyugat végnapjaiban egy maroknyi bűnöző megpróbál elmenekülni a fejvadászok elől. A film az 1969-es klasszikus remake-je.

A sötétség titkai – Csak szívatlak!
#21413

horror

Egy testvérpár egy családi esküvő felé vezető úton egy motelben száll meg, ahol egy éjszakán át ijesztő viccek sorozatát kell átélniük. több»

Megjósolni egy cápatámadást
#21414

dokumentum

Greg Skomal tengerbiológus és Joe Merchant meteorológus meghökkentő dolgot állítanak: szerintük a cápatámadások éppen úgy előrejelezhetők, mint például az időjárás... több»

#21415

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21416

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21417

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21418

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21419

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21420

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»