Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21381

vígjáték

Kid Norton mindig ügyesen bánt a szavakkal, de sajnos nehezen képes megbirkózni a felelősségekkel, ráadásul szenvedélybeteg is, imádja a hazárdjátékokat, legalábbis így ismeri őt... több»

#21382

dráma

A sötét hangvételű dráma a drog- és alkoholfüggőségnek, illetve következményeinek a kérdését járja körül. több»

#21383

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#21384

A Baltimore-i Művészeti Iskola egykori növendékei mesélnek az életútjukról. több»

#21385

dráma | krimi | thriller

Egy menekült Los Angelesbe utazik, hogy bosszút álljon a férfin, aki tönkretette az életét. több»

#21386

NA Dry River  (2021)

dráma | romantikus | thriller | western

Dry River környékéről olyan legendák terjednek, hogy a folyó aranyban gazdag, így rengeteg kalandor érkezik a biztos meggazdagodás reményében. Itt azonban a legtöbbjüket nem várja... több»

#21387

horror

Horrorantológia, amelyben az egyes rövidfilmeket egy rémisztő Mikulás figurája kapcsolja össze.

#21388

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

#21389

horror | sci-fi

Egy csapat fiatal utazó egy Csendes-óceáni szigeten reked, ahol egy olyan gonosz elől kell menekülniük, amit az emberiség évszázadok óta rejtegetett a szigeten.

#21390

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#21391

vígjáték

Három középkorú hölgy különleges utazásra indul Európába, hogy felelevenítsék fiatalságuk legemlékezetesebb pillanatait. több»

#21392

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

#21393

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

Az Amelia Earhart-expedíció
#21394

dokumentum

Amelia Earhart neve mára a kaland, a bátorság és a rejtély szinonimájává vált. A pilótanő számos rekordot döntött meg, s szenvedélye a Föld egyik legismertebb asszonyává tette... több»

#21395

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Bakancslista alkonyatban
#21396

dokumentum

A dokumentumfilm főhősei nyugdíjasok, akik erdélyi kis falvakban merész álmokat fogalmaztak meg. Számukra a nyugdíjas kor nem a passzív várakozás, a tétlen halálvárás ideje, hanem... több»

A szőnyeg alá söpört negyed – Élet Székelyföld legnagyobb nyomornegyedében
#21397

dokumentum

Székelyföld legnagyobb nyomornegyedét az 1980-as évek derekán építették azzal a céllal, hogy a Székelyudvarhelyen élő romák megfelelő körülmények közé költözhessenek. A... több»

Diktátorok kézikönyve
#21398

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Breuer
#21399

NA Breuer  (2020)

dokumentum

Breuer Marcell világhírű magyar építész, Walter Gropius tanítványa Pécsen született 1902-ben. Élete során dolgozott számos országban, majd New Yorkban telepedett le. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Seres Tamás

A vad banda
#21400

NA A vad banda  (2022)

western

A Vadnyugat végnapjaiban egy maroknyi bűnöző megpróbál elmenekülni a fejvadászok elől. A film az 1969-es klasszikus remake-je.