Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
A Titanic kincsei
#21361

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#21362

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Antall József 1315 napja
#21363

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

A nagymacskák titkai
#21364

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

Status Update
#21365

vígjáték

Josh McIntyre cikket akar írni egy meleg fiút ért atrocitásokról, amelyek az új iskolájában történtek. A dolgot egyfajta társadalmi kísérletként fogja fel, s megpróbál minél... több»

Rendező: Gabe Torres

Szereplők: Mikey Murphy

#21366

dráma | krimi | thriller

Egy menekült Los Angelesbe utazik, hogy bosszút álljon a férfin, aki tönkretette az életét. több»

#21367

NA Dry River  (2021)

dráma | romantikus | thriller | western

Dry River környékéről olyan legendák terjednek, hogy a folyó aranyban gazdag, így rengeteg kalandor érkezik a biztos meggazdagodás reményében. Itt azonban a legtöbbjüket nem várja... több»

#21368

horror

Horrorantológia, amelyben az egyes rövidfilmeket egy rémisztő Mikulás figurája kapcsolja össze.

#21369

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

#21370

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

#21371

akció | kaland | thriller

A film története szerint öt profi bűnöző azt tervezi, hogy ellopja a világ legértékesebb bélyegét Cape Town-ból. több»

#21372

akció

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára,... több»

#21373

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

#21374

vígjáték

Három középkorú hölgy különleges utazásra indul Európába, hogy felelevenítsék fiatalságuk legemlékezetesebb pillanatait. több»

#21375

horror | misztikus

Netflix

Egy fiatal férfit váratlan betolakodó tart félelemben, aki emlékezteti őt egy rég elfeledett titkára. több»

Rendező: Metin Gungor

Szereplők: Jack Hudson

#21376

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Eltűntek nyomában
#21377

dráma

Franz Novak FBI ügynök megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigan-t, majd 15 évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon az újonnan létrehozott, eltűnt személyek... több»

Blackout
#21378

akció

A náci Németországban a nyomozók próbálnak S-Bahn nyomára bukkanni, aki nőket támad meg, megerőszakolja, majd megöli őket.      több»

#21379

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

#21380

NA Bela  (2019)

animáció | életrajzi

Lugosi Béla emlékének adózva mutatjuk be a magyar színész karrierjét. Az ember és a „nagy” szerep összefonódását máig sokan misztikummal ruházzák fel, a film egyes jeleneteiben... több»

Rendező: Tóth Roland