Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

vígjáték

Netflix

Mo Gilligan mesél fiatalkoráról, munkáséveiről, kapcsolatairól, producerekről és másról is ebben a különkiadásban. több»

Szereplők: Mo Gilligan

#21582

romantikus

Netflix

Két legjobb barátnő, Uche és Toyin beleszeret Sundaybe, egy elbűvölő, de problémás agglegénybe. Szerelmi háromszög alakul ki, és a nők nem tudják, hogy ugyanazzal a férfival... több»

#21583

dokumentum

HBO Max

Írók, cosplayerek, akadémikusok és képregényrajzolók tartanak beszámolót a női szuperhősök hatásáról a popkultúrára. több»

#21584

vígjáték

Netflix

Jacqueline Novak komikus vicces és filozofikus elmélkedést tart a szexről, a felnőtté válásról és arról a bizonyos testrészről ebben az intim stand-up különkiadásban. több»

Rendező: Natasha Lyonne

Szereplők: Jacqueline Novak

#21585

52 ADN  (2020)

dráma | történelmi

Nagyapja halála után Maïwenn felfedezi örökségét, és megismeri algériai gyökereit.

#21586

52 Mi négyen  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Két pár, akik jóban vannak egymással, úgy dönt, négy hétre párt cserélnek. Az egyetlen szabály, hogy nem szexelhetnek. Vajon gördülékenyen mennek majd a dolgok? több»

#21587

51 Game Over, Man!  (2018)

(1)

akció | vígjáték

Netflix

Három jó barát már azt ünnepli, hogy szponzort találtak videójátékuk elkészítéséhez, amikor a jótevő befektetőt elrabolják a terroristák. több»

Egyszer nézhető akciófilmecske. A kelleténél több bráner szerepel benne. 5/10
#21588

31 Neverland elhagyása  (2019)

(12) (1)

dokumentum

Karrierjének csúcsán a pop királya, Michael Jackson kapcsolatot kezdett egy hét és egy tíz éves fiúval, akik most a harmincas éveikben járnak, és végre őszintén tudnak beszélni a... több»

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.
#21589

romantikus | vígjáték

Az Egy régi jó tivornya című vígjáték egy baráti társaság kalandjairól számol be. Amikor a csapat értesül arról, hogy kedvenc bulizóhelyük eladásra kényszerül, Eric... több»

Az Egy régi jó tivornya szeretne a tinédzser közönséghez szóló, felhőtlen bulifilm lenni, miközben üzenete az idősebb generáció problémáinak tematikájára épül. A film ennek ellenére egyik fronton sem képes túllépni a gyenge középszerűségen. A történet a Nagyfiúk és a... több»
#21590

dráma

Netflix

Egy nagyvállalat vezetője asszisztensének egy napját láthatjuk. Ahogy a nő életében egyre gyakoribbá válnak a munkahelyi zaklatások, úgy dönt, eljött az ideje az ellenállásnak. több»

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilvánvalóan a mondanivalónak... több»
#21591

51 Bushwick  (2017)

(4) (1)

akció | kaland

Brooklynban a húsz éves Lucy és egy háborús veterán, Stupe élete legnagyobb kihívása előtt áll: át kell jutniuk öt háztömbön, hogy megmeneküljenek a város megszálló katonai... több»

A film igazából akár még egy jó társadalomkritika is lehetne, ha nem helyezné ennyire a hangsúlyt az akciózásra. Remekül megírt történet és itt-ott megbicsakló párbeszédekkel tényleg nagyon komplex. Csak sajnos nem igazán tud túllépni a klisés akció film műfaján.
#21592

51 Aréna  (2011)

(2) (1)

akció | thriller

David Lord egyszer csak egy azon kapja magát, hogy egy modern gladiátor aréna kegyetlen világába kényszerítették, ahol a férfiak élet-halál harcot vívnak online, az internetes tömegek... több»

Nem jött be. Unalmas vontatott, összevissza csapong a történet és még a főszereplő is unszimpatikus. Ráadásul még az egyik kedvenc színészem Samuel L. Jackson is harmat gyenge, olyan mintha nem is akart volna benne lenni. Összességében ez nálam eléggé félre ment és szerintem... több»
#21593

51 Holidays  (2016)

(3) (1)

fantasy | horror | misztikus

A Holidays című horror antológiában Hollywood legeredetibb rendezői, köztük Kevin Smith (Tusk, Yoga Hosers), Gary Shore (Dracula Untold), Scott Stewart (Dark Skies), Kevin Kolsch and Dennis... több»

Nem kötött le egyáltalán, mint ahogy vártam volna. A film maga jól néz ki, de a történet egyszerűen haláli unalmas. Talán egy-két jó alakítás az, ami miatt azt tudom mondani, hogy nézhető, de alapjában véve nem veszít sokat az, aki nem teszi.
#21594

51 1BR  (2019)

dráma | horror | thriller

Sarah megpróbál új életet kezdeni Los Angelesben, szomszédai azonban rövidesen pokollá teszik az életét.

#21595

51 Syrup  (2013)

(1)

dráma | romantikus | szatíra | vígjáték

Scat előáll egy millió dolláros ötlettel, melyet azonban csak a gyönyörű Six segítségével tud kivitelezni. Ha véghez akarja vinni a tervét, meg kell tanulnia bízni csinos társában.... több»

#21596

51 Kétségbeesettek  (2020)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Bizonyára mindenki ismeri a kínos érzést, ami azután fogja el az embert, hogy elküldött egy üzenetet, ami pillanatokkal később már kevésbé tűnik jó ötletnek. Ilyenkor szívesen... több»

Nagyon vártam ennek a filmnek a megjelenését már az előzetesért is odáig voltam és szerencsére a filmben sem csalódtam. Iszonyú vicces volt szerintem, a sztori hülyeség ahogy van, de pont ezért jó. A színészek is jól hozzák a szerepüket. Egy kellemes kikapcsolódást nyújt... több»
#21597

51 Lazer Team  (2015)

akció | sci-fi | vígjáték

A földlakók kódolt üzenetet kapnak a világűrből, melyből megtudják, hogy nincsenek egyedül, a galaxis azonban veszélyesebb hely, mint azt korábban gondolták. Ezt csakhamar a saját... több»

#21598

51 Young Ones  (2014)

(2)

akció | dráma | romantikus | sci-fi | western

Valamikor a jövőben, amikor nem egyszerű vizet lelni, egy fiú felkészül, hogy megvédje és bármi áron megmentse a családját. több»

Teljesen jó volt ez a sci-fi, nekem nagyon bejött. Végtelenül egyszerű a történet, de a megírásáért gratulálok a forgatókönyvírónak. A rendezés is tetszett, a színészek is jók voltak benne. Abszolút remek kikapcsolódást kínál a műfaj szerelmeseinek.
#21599

51 The Rezort  (2015)

(1) (4)

horror | sci-fi | thriller

Melanie (Jessica De Gouw) és barátja, Lewis (Martin McCann) elmennek egy szafarira, ahol zombikra lehet lövöldözni, ugyanis egy járvány sokakat megfertőzött. Itt ismerkednek meg Archerrel... több»

Szerintem nem volt rossz film, bár azért egy efféle történetből, azért sokkal többet is kihozhattak volna! Ami nekem tetszett a filmből, 1: a nem megszokott történet, mert hát az elmúlt egy évtizedben több zombis horrorfilm készült mint valaha (bár igaz, hogy ezeknek talán csak... több»
#21600

vígjáték

Két férfi kap 2 milliárd dollárt, hogy készítsen egy filmet, de az álmuk összeomlik. Ahhoz, hogy visszaszerezzék a pénzt, egy rosszul menő boltot próbálnak új életet lehelni. több»