Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24461

47 Asmodexia  (2014)

horror

Egy ördögűző és lánya életének négy napját követhetjük nyomon Barcelonában. több»

#24462

családi | fantasy

Disney+

A kiskutyák kísérteties kalandra indulnak egy kísértetjárta kastélyban. több»

#24463

47 Isabelle  (2018)

horror | thriller

Egy fiatal pár úgy érzi készen áll a gyerekvállalásra, ám terveiket keresztülhúzza, hogy felbukkan az életükben a gonosz, ami semmi mást nem akar, mint felemészteni mindkettejüket. több»

#24464

47 200 Hours  (2017)

horror

Egy csapat végzős diák alvásmegvonási kísérletet végzett a 80-as években - ám valami nem sült el jól a tesztalannyal. Miután berekesztik a kísérletet, a diákok úgy döntenek,... több»

#24465

akció | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

A Föld belekerül egy féreglyukba, aminek következtében a civilizáció összeomlik. A történet főhőse igyekszik megoldást találni a problémára, mielőtt még túl késő lenne.

#24466

kaland | vígjáték

Harminc évvel a királyi háznak tett dicsőséges szolgálat után a négy muskétás öregesen tengődik. D’Artagnan (Pierfrancesco Favino) szoknyabolond disznópásztor, fájó... több»

#24467

vígjáték

A jegyespár Caleb és Malory a hétvégén Palm Springs-be látogatnak Malory szüleihez, akik a huszonötödik házassági évfordulójukat ünneplik, és ennek keretében meg akarják újítani... több»

For Better or for Worse
#24468

romantikus | vígjáték

Az ellentétek vonzzák egymást... Amikor Wendy, az esküvőszervező és Marco, egy válásra szakosodott ügyvéd találkoznak, életük nem várt fordulatot vesz. több»

#24469

47 Dead Body  (2017)

horror | misztikus

Kilenc egyetemista szórakozni megy egy mindentől távol eső házba. Egy játékba kezdenek, melynek neve Hulla. A szabályok szerint egyikük a gyilkos, majd miután lekapcsolják a lámpákat,... több»

Vértestvér
#24470

akció | dráma | krimi | thriller

A film egy romlott város utcáin játszódik, ahol egy nemrég szabadult fegyenc bosszúhadjáratra indul gyermekkori barátja ellen, azt gondolja ugyanis, hogy régi cimborája helyett egyedül... több»

#24471

47 Circus Kane  (2017)

horror

A film története szerint egy visszahúzódó cirkuszigazgató meghív egy csapatnyi fiatal hírességet, akik egytől egyig a közösségi média sztárjai. A vendégek az elátkozott kastélyba... több»

#24472

dráma | történelmi

1914: Olaszország háborúba készülődik. Eközben Capri szigetén Lucia, egy kecskepásztor, néhány észak-európai fiatal és a sziget fiatal orvosa között furcsa kapcsolat bontakozik ki.  több»

#24473

47 Transzneműség  (2020)

(2)

dokumentum

Sharon Liese egyedülálló módon mutatja be, milyen megpróbáltatásokkal és nehézségekkel szembesülnek a transznemű gyerekek és családjaik. Filmje főszereplői olyan gyerekek, akik... több»

Rendező: Sharon Liese

Szereplők: Avery Jackson

Nem mondanám, hogy ennek a filmnek köszönhetően minden kérdésemre választ kaptam, de kicsit talán jobban sikerül átéreznem – ha egyáltalán lehet ilyet –, mit éreznek a transzneműek, mielőtt sikerül megfogalmazniuk, hogy ők valójában "mások". Abban azért kételkedem, hogy... több»
#24474

47 Namaste Wahala  (2020)

(2)

romantikus

Netflix

Miután Raj és Didi megismerkednek egymással, rövidesen egymásba szeretnek. Románcuk útjába semmi sem gördíthet akadályt, még a kultúrájuk között húzódó szakadékok sem. több»

Kíváncsiságból néztem bele, de aztán nem tudtam sajnos végignézni, mert nagyon-nagyon-nagyon közhelyes és klisés film, annak ellenére, hogy egyik szereplő kultúrkörét sem ismerem, de mintha nagyon globálisra akarták volna szabni a dolgot.
#24475

vígjáték

Otto egy kis német szigeten él a barátaival. Amikor egy értékes festményt ellopnak tőle, kénytelenek a szárazföldre utazni.

#24476

47 Rosy  (2018)

romantikus | thriller | vígjáték

Egy, a szociális élettel nehezen boldoguló fiatal férfi elrabolt egy ígéretes színésznőt annak a reményében, hogy majd beleszeret. A pszichoszexuális noir a férfi és a női... több»

#24477

dráma | vígjáték

Egy csapatnyi Los Angelesben tanuló diák mindössze egyetlen nap leforgása allatt belefut egy kis szexbe, némi hazugságba és egypár hullába. több»

#24478

horror | thriller

Chelsea-t, az introvertált középiskolás lányt váratlanul elrabolják, miután megnyitott egy közösségi média alkalmazást. Fogvatartója arra kényszeríti őt, hogy úgy viselkedjen,... több»

#24479

47 Code Red  (2013)

akció | horror | sci-fi

A második világháború idején Sztálin parancsára egy szigorúan titkosnak számító ideggázt fejlesztettek ki, aminek a sztálingrádi csata idején nyoma vész. Több mint hetven évvel... több»

#24480

47 The Frontier  (2015)

(3)

dráma | krimi | thriller

Egy fiatal nő a törvény elől menekülve egy távoli sivatagi motelben vállal munkát. Egyik nap rájön, hogy pár vendég egy nagy rablás után a motelben találkozik. Mivel úgy érzi... több»

Ebben a filmben az az érdekes, hogy valójában nem lehet tudni mit is várhatunk. Mivelhogy egész idő alatt nem ismerjük a szereplők motivációját. És ha valamire rájövünk, nem tudjuk elhiggyük-e. Szűk tér, érdekes alakok, ám a vége felé közönséges lövöldözős filmmé... több»