Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
Four Days Like Sunday
#25921

dráma

A film az 1990-es évek közepén játszódik, amikor a 12 éves Jane lázadni kezd az ellen, hogy édesanyja, Sylvia, a nemrég elvált és kissé elhalványuló Broadway-díva helyettes... több»

Rendező: Rebecca Hall

Szereplők: Rebecca Hall

#25922

dráma

A fiatal pár, Leyla (Mala Emde) és Tristan (Jonas Dassler) egy távoli szigetre utazik Leyla gyerekkori barátnője, Stella meghívására, ahol hamarosan kiderül, hogy a sziget sokkal... több»

#25923

dráma | krimi | thriller

Miután megölt egy rendőrt egy delhi bordélyházban, Renuka egy észak-indiai szexmunkásokból álló közösségbe menekül. Ott tiltott románcot kezd a 17 éves Devikával. Minden esély... több»

#25924

NA Conception  (2022)

dráma

Vic és Ami útnak indulnak, hogy gyermeket vállaljanak, és több sikertelen próbálkozás után in vitro mesterséges megtermékenyítésnek vetik alá magukat. Vajon túléli-e a házasságuk... több»

#25926

dráma

Kitört a forradalom a kijárási tilalom ellen, amelyet a teljes irányításra törekvő kormány vezetett be. Radikálisok egy csoportja bosszút áll egy barátjuk haláláért. több»

Rendező: Jesse Jaeger

The Woman Under the Bed
#25928

dráma

Ferris próbál megírni egy színdarabot, miközben az egyik éjszaka egy nő mászik elő az ágya alól. A nő azt állítja, hogy célja van az ottlétének, de ezt reggelig nem fogja... több»

Pride: Seven Deadly Sins
#25932

dráma

A történet középpontjában Birdie Moore áll, egy pék, akinek világa kezd összeomlani, amikor családi titkai napvilágra kerülnek. Hogy megmentse örökségét, el kell engednie a... több»

#25937

dráma | romantikus

Felesége elvesztése után Aoki egyedül neveli a kisfiát. A férfi úgy dönt, elhagyják otthonukat, hogy Szöulba költöznek, ahol új életet kezdhetnek, ám hamar rádöbben, hogy az élet... több»

#25939

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#25940

NA Fanmi  (2021)

dráma | rövidfilm

Martine képtelen túltenni magát egy szakításon, emiatt pedig azt sem veszi észre, hogy az édesanyja miért látogatta őt meg Montreálban. több»