Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
Sonntags
#29161

NA Sonntags  (2014)

családi | dráma | rövidfilm

Amióta a szülei elváltak, Mike csupán felváltva töltheti az idejét előbb az édesanyjával, majd az édesapjával. Ám az egyik hétvégére a fiú ravasz tervvel áll elő. Apja... több»

#29162

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#29163

NA Adam en Eva  (2021)

dráma | vígjáték

Adam egy depressziós professzor, akinek megjön az életkedve, miután beleszeret Evába, a helyi szépségbe.

#29164

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

#29165

dráma

A 27 éves Lu Jing sikeres részlegvezető egy cégnél, de a végtelenségig rideg, és a munkatársai is utálják. A ridegsége mögött egy 20 évvel korábbi szexuális zaklatás áll, s a... több»

A láp virága
#29166

dráma

A jómódú földbirtokos könnyelmű életet élő fia, Pálfalvy Miklós váltóhamisításba keveredik. A hamis papír leendő apósa, Mihályi bankár kezébe kerül, aki ezzel zsarolja a... több»

Apa győz
#29167

NA Apa győz  (1997)

dráma | játékfilm

Az Apa győz című magyar játékfilmben egy apa utolsó napjainak lehetünk tanúi - elkísérhetjük utolsó vásárlására, majd rosszul lesz, meghal és temetésén is részt vehetünk.

A nyugalom
#29168

NA A nyugalom  (2006)

dráma | játékfilm

Weér Rebeka, az egykor szebb időket látott színésznő és író fia közös lakásban élnek együtt. Az anya mellőzöttségéért lányát, Juditot teszi felelőssé, aki disszidált az... több»

Az ördög talizmánjai
#29169

dráma

Párizs városában rejtélyes gyilkosságok történnek, melyeket a XIV. Lajos által kinevezett különleges bizottság sem tud kinyomozni. A szálak - véletlenszerűen - a köztiszteletben... több»

#29170

NA Mercury  (2018)

akció | dráma | romantikus | thriller

Öt barát megpróbál eltussolni egy balestet, amely egy ember halálát okozta. Ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor a férfi nem marad a sírban, ahová temették... több»

#29171

dráma | rövidfilm

A Cseresznyéskert című tévéfilm Csehov, a kiváló orosz realista műve alapján készült. Ljubov Andrejevna hosszú idő után tér haza a szülői házba testvéréhez, hogy kipihenje... több»

Egy őrült naplója
#29172

dráma

Darvas Iván egyik legemlékezetesebb színpadi szereplése volt Gogol művének, az Egy őrült naplójának egyszemélyes előadása a Pesti Színházban. A színpadi felvételt 1979. május... több»

Rendező: Horvai István

Szereplők: Darvas Iván

Forgás
#29173

NA Forgás  (2005)

dráma | rövidfilm

A csellista és a gyümölcshámozó......a jengázók... és aki odaát alszik.Időátcsúszások három tételben.

Hajnal
#29174

NA Hajnal  (1985)

dráma

Elisha Buchenwaldban veszítette el a szüleit. Kiszabadulása után egy segélyszervezet táborában próbál testben és lélekben újra megerősödni. Itt keresi föl Gad, és arra kéri,... több»

#29175

NA Lady  (2017)

dráma | rövidfilm

Antonieta 1997. augusztus 31-én ünnepli a 11. születésnapját, de a család sokkal nagyobb figyelmet szentel Lady Diana halálának. több»

#29176

dráma

Filmio

Mici, az énekesnő és második férje, Rozsnyai sorozatos véletlenek folytán tudják megnyitni mulatójukat a pesti Broadwayn. Az Arizona hamarosan a legfelkapottabb hely lesz a városban -... több»

Ritter napja
#29177

dráma

"A nyomor nem a dolgok hiányából fakad, hanem a dolgok utáni vágyból" - írja Rousseu. A létezés peremére szorult ember is sikeres szeretne lenni. Gyakran nem lát más megoldást:... több»

Sarajevo
#29178

NA Sarajevo  (1940)

dráma

1914. június. Éva a szarajevói vásárban ismerkedik meg a fiatal orosz festővel, Borisz Boronowval. A Ferenc Ferdinánd életét kioltó golyó a kezdete annak a háborúnak, mely nemcsak... több»

Tükröződések (Tükröződések)
#29179

dráma

A film két alaphelyszíne Velence és New York. Ebben a könnyed túlzásokkal és iróniával felállított koordinátarendszerben haldoklik a film asztrológus főhőse, aki az emberiség egyik... több»

#29180

dráma | rövidfilm

Egy férfi megpróbál megbékélni múltbeli cselekedeteivel. több»