Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Extrém iskolák
#29241

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dodók hősei
#29242

dokumentum

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#29243

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

#29244

NA Swallowtail  (2016)

horror | rövidfilm | sci-fi

Egy rovarrajogó az egyik alkalommal találkozik egy bizarr idegennel, aki nem tűnik embernek, és aki talán saját maga is vadászik.

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#29245

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#29246

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

Székely László díszlettervező
#29247

életrajzi

Székely László több mint ötven éves pályája során, budapesti, vidéki, kő- és szabadtéri színházak rendezőinek fáradhatatlan, mindig megújulni képes alkotótársaként, mintegy... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#29248

dokumentum

„...ejszen ez egy siculorikum!” A csíkpálfalvi önkormányzat és a plébánia, a helyi közbirtokossággal immár sokadik éve rendezi meg a Magyarok Nagyasszonya Búcsút minden év... több»

#29249

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Wei úgy véli, hogy hagyománytisztelő anyja nehezen fogja elfogadni a barátját, de kiderül, hogy ő is bonyolultabb személyiség, mint ahogyan azt a lánya gondolta. több»

#29250

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

#29251

dokumentum

A film egy nő betegsége kapcsán járja körül az egészségügyet eluraló korrupciót, amely hagyja szenvedni az embereket. több»

Rajtam keresztül - Somogyi Győző
#29252

életrajzi

Somogyi Győző festőművész-grafikus életével, művészetével és a Balatonfelvidék egyik enyészettől megmentett kis falujának, Salföldnek szinte népmesei „tündéri térré”... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

A tengerek királynője
#29253

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

#29254

horror | misztikus | thriller

Cassie szülei elváltak. A lány egy igazi lázadó típus, édesapja azonban mindent megtesz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és új élettársához. A férfi egy kis kiruccanásra viszi... több»

Deprivation
#29255

NA Deprivation  (2019)

horror | sci-fi | thriller

A Deprivations egy scifi-horror, melynek történetének alapjául a 70-es évek orosz alvásmegvonás-kísérletei szolgáltak. A Z világháború és a 28 nappal később ötvözete, a helyszín... több»

Plasticine Family
#29256

dokumentum

Egy temetés, két esküvő és a világrészek közötti végtelen utazgatás.

Rendező: Moriya Benavot

#29257

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#29258

rövidfilm

Jack nagyanyja halálát követően visszatér egy paraguayi kis faluba. több»

Rendező: Chloé Bourgès

#29259

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

#29260

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»