Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
The Tide is turning
#29281

kaland | misztikus | rövidfilm

Egy igen fiatal lány elsétál a családjától, és meztelenül fürdik a folyóban. több»

Méhek nyomában
#29282

dokumentum

Az elmúlt években világszerte megcsappant a méhállomány. A probléma emberi eredetű, elsősorban a helytelen vegyszerhasználat okozza. Egyes méhfajok nehezen tudnának életben maradni az... több»

Rendező: Jurkovics Milán

Három fénykép - Töredékek egy emigráns életéből
#29283

dokumentum

Böröcz István sorsa nem csak az '56-os események krónikája, hanem a forradalom következményeinek, a sok százezer magyar lélekben végbement drámának egyik példája is: egy magyar... több»

#29284

horror

A nyári vakációjukat élvező tinédzserek életét egy ismeretlen gyilkos keseríti meg, aki vadászni kezd rájuk. több»

Oroszlánok a zsiráfok ellen
#29285

dokumentum

Tanzániát az elmúlt években egyre szélsőségesebb aszályok sújtják, a legelőket hosszú hónapokra kiégetve és felperzselve. Az eredmény: vészesen lecsökkent a növényevők száma,... több»

Feltalálók a horogkereszt alatt
#29286

dokumentum

A nemzetszocialista időkben tehetséges feltalálók és úttörők követték egymást, akik kihasználták a nácik által kínált lehetőségeket, de ugyanilyen gyakran őket is kihasználták. több»

#29287

dokumentum

Bár a romákkal szembeni diszkrimináció és ellenállás erősödött az elmúlt években, egy csapat romániai roma asszony mégis mindent megtesz, hogy asszimilálódni tudjanak a mai... több»

Érintetlen Dél-Amerika
#29288

dokumentum

Dél-Amerika a végletek földje. Az Andok teljes hosszában végigfut rajta, s a vonulat két előterében sok helyen gyökeresen eltérő az éghajlat. Van, ahol az egyik oldalon évente 5-6... több»

#29289

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

#29290

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#29291

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

In Limbo
#29292

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#29293

krimi | misztikus

Három tinédzser egy ásatás nyomaira bukkan, s rövidesen rémisztő és megmagyarázhatatlan események kezdenek történni. Egy titokzatos történelemtanár ered a rejtély nyomába.

IBM and the Holocaust
#29294

dráma

Egy film arról, hogy hogyan dolgozott össze az IBM a németekkel a második világháború alatt. több»

#29295

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

Alcatraz – Hajsza az igazság után
#29296

thriller

Több, mint 50 évvel azután, hogy három rab megszökött a világ legjobban őrzött börtönéből, az Alcatrazból, a rokonok és az egykori nyomozók családi titkok felfedésével... több»

#29297

NA Time's Up  (2021)

horror

A tanároknak rendezett szilveszteri buli balul sül el, miután egy váratlan vendég érkezik.

Karácsonyi ének
#29298

fantasy

Charles Dickens azonos című klasszikusa nyomán.

Rendező: Diana Brooks

Szereplők: Delroy Atkinson

Rúzsa Magdolna koncert 2018
#29299

dokumentum

Rúzsa Magdolna koncert 2018. több»

#29300

NA Ditched  (2020)

horror

Melania sokadik rutinmegbízását végzi börtönőrként, miután azonban lezuhan a repülő, amely több veszélyes rabot szállított, a saját élete lesz a tét. több»