Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29301

NA Skate God  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

A disztópikus jövőben egy gördeszkás, Oren rádöbben, hogy ő a görög isten, Zephyrus leszármazottja. A srácnak meg kell ismernie saját képességeinek határát, hogy megállíthassa a... több»

Amerika visszatér az űrbe
#29302

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

David Copperfield
#29303

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

A bikacápák titkai
#29304

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#29305

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

Happy
#29306

NA Happy  (2019)

Egy életunt középkorú férfi felvesz egy fiatal stoppos lányt. A férfi kezdetben nagyon kedves, de később egyre agresszívabbá válik... több»

Rendező: Gyimesi Anna

#29307

dráma

Egy nő – miközben megpróbálja megtalálni a helyét az életben – megtudja az igazságot az édesanyjáról, s megismeri a testvéreit is, akiket sosem látott. több»

Rendező: Teneale Bender

Szereplők: Teneale Bender

I BCC, 2019
#29308

NA I BCC, 2019  (2019)

sportfilm

A világ legnagyobb pontyfogó versenyén 250 csapat méri össze tudását. Kövessék nyomon a Balatonon zajló viadal legizgalmasabb pillanatait, érezzék át a legnagyobb halak... több»

Székely Vágta
#29309

Hatodik éve szervezik meg a Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutamát, a Székely Vágtát. Idén is az Óriáspince-tetőn ülnek nyeregbe a legjobb székelyföldi lovasok, itt mutatkoznak... több»

Brandon Thomas – Aldobolyi Nagy György – Szenes Iván: Charley nénje - zenés vígjáték két részben
#29310

zenés

Zenés vígjáték két részben. Az angol Brandon Thomas „Charley nénje” című darabja minden színházi rekordot megdöntött már. Az 1892-es londoni, szilveszteri ősbemutatója óta nem... több»

Katie új arca
#29311

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

#29312

dokumentum

A rövidfilm a szudáni életet mutatja be a háborúval a háttérben.

A Titanic kincsei
#29313

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

#29314

dokumentum

Hét történet a halálos bűnökről és az erényekről.

Rendező: Majda Sirca

Bite Radius
#29315

NA Bite Radius  (2016)

akció | rövidfilm

A film megtörtént eseményekre alapozva vizsgál egy gyilkossági ügyet.

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#29316

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Antall József 1315 napja
#29317

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

A nagymacskák titkai
#29318

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

Letters from Athens
#29319

dokumentum | életrajzi | romantikus | történelmi

A dokumentumfilm egy professzor és egy szépművészetet hallgató lány szerelmét meséli el, háttérben a nácik megszállta Görögországgal. több»

Rendező: Timon Koulmasis

Maria Theresia - Vermächtnis einer Herrscherin
#29320

dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Mária Terézia életútját, munkásságát, magánéletét, illetve azt az épített környezetet, amelyben élt és dolgozott.