Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29261

akció | dráma | horror | kaland | sci-fi | thriller

Dr. Michael Morbius egy tudós, aki saját betegségére keresi az ellenszert, azonban az általa kifejlesztett szérum hatására vámpírrá változik.  több»

#29262

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

Amira
#29263

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#29264

vígjáték

María José és Alfredo a 20. házassági évfordulójukat készülnek megünnepelni. A gyermekeik elviszik őket abba a szállodába, ahol a nászútjukat töltötték, de egy varázslat miatt... több»

#29265

dráma | vígjáték

Egy nő belefárad, hogy az autószerelő műhelyek folyton átverik, ezért úgy dönt, hogy visszavág nekik. több»

#29266

akció | horror

Johnny félig zombi és félig ember, és az igazi bosszúvágy hajtja: hogy végre leszámoljon a gonosz szervezettel, ami létrehozta őt.  több»

#29267

dokumentum

A dokumentumfilm a magyar könnyűipar múltjáról és jelenéről szól, mely történet keresztmetszetét a cipőipar, azon belül is a nagy múltra visszatekintő Tisza cipőgyár jelenti. A... több»

Rendező: Annamária Batka

Repression
#29268

dráma

Marianne, a terapeuta Skócia távoli vidékére költözik, ahol megismer egy tízéves kislányt, Mannyt, aki azt állítja, hogy képes befolyásolni a jövőt.    több»

Sick Minded
#29269

NA Sick Minded  (2020)

dráma | thriller

Egy FBI ügynök, Daniel Martinez a csapatával bizonyítékokat gyűjt, miközben a tanúvédelem alatt álló Christian egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezet elleni tárgyalásra... több»

545 nap - A rendszerváltás miniszterelnöke
#29270

dokumentum

Németh Miklós Magyarország egyik legnépszerűbb politikusa volt a rendszerváltás idején és évtizedekkel később is sokan ösztönözték, térjen vissza, legyen újra miniszterelnök. De... több»

#29271

akció

Gotham Citynek új fenyegetéssel kell szembenéznie. Miközben a város gonosztevői azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák a bűnözés bohóc hercegét, és ezzel helyreállítsák a város... több»

Alien Identity
#29272

horror | sci-fi | thriller

Az Alien Identity 14 évvel a híres 1986-os "A bolygó neve: Halál" című film után játszódik, amely a kislány, Newt történetét folytatja. Newt új környezetben szerepel, immáron egy... több»

A fénynél is gyorsabban
#29273

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

Lángolj és világíts!
#29274

dokumentum

A filmből kiderül, hogyan lett a kommunizmus kegyetlenségei miatt Amerikába disszidáló magyar szerzetesek létesítette intézmény az Egyesült Államok egyik legkiválóbb iskolája és,... több»

Rendező: Maksay Ágnes

A sarkvidék túlélői
#29275

dokumentum

A neves természetfilmes, Bertie Gregory a kanadai sarkvidékre látogat, ahol az állatvilág legszívósabb és legtalálékonyabb tagjai küzdenek a túlélésért az elemekkel és egymással. több»

Fenntartható bolygó
#29276

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

"Kutizöld" - Portréfilm Kuti Dénes festőművészről - MMA portré
#29277

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020. Sáfrány József filmje.   több»

#29278

NA Menetrend  (2019)

dráma

Miután egy apa keze és lába lebénul, elhatározza, hogy a sínre fekszik, és megválik "feleslegessé" vált végtagjaitól. Ezzel a biztosító cégtől szeretne pénzt kicsikarni, de az... több»

Rendező: Sallai Ervin

Szereplők: Bán János, Trokán Nóra

#29279

krimi

Amikor az észak-dakotai Schafer városából rejtélyes módon eltűnik egy család, a gyanú egy farmon dolgozó szociopatára terelődik. Az 1931-es hírhedt Charles Bannon ügy igaz... több»

#29280

NA The Stooge  (2018)

misztikus | rövidfilm

A történet egy olyan elnyűtt, de határozott embert követ, aki bűvész asszisztensként dolgozik és hamarosan rájön, hogy a mágia világ több meglepetést tartogat, mint amennyit valaha... több»