Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Meteorveszély
#36341

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

#36342

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#36343

dokumentum

Egy dokumentumfilm a pennsylvaniai pizza, az ún. "tray" eredetéről és közel 100 éves múltjáról. több»

Rendező: Jeremy Saltry

Borvacsora
#36344

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

#36345

dokumentum

A dokumentumfilm egy expedíció útját tárja elénk, amely az utolsó, élő tuskegee-i légierő katonájának az életét kívánja feldolgozni. több»

A természeti világ – maki-blues
#36346

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36347

dráma | thriller

Egy amerikai család élete teljesen felfordul, amikor egy nap felmerül annak a lehetősége, hogy elveszíthetik az otthonukat. több»

#36348

dráma | krimi | thriller

Apja halálának 10. évfordulójának alkalmából Giovanni elhatározza, hogy felkeresi nagybátját, aki a helyi maffia főnöke. Nem sokkal ezután pedig Gio élete örökre megváltozik

#36349

dráma

Sandy egy illegális bevándorló Franciaországból, aki már három éve dolgozik Manhattan utcáin. Egy hosszú, munkával teli nap után megkérdi utolsó kliensétől, hogy elmesélheti-e... több»

#36350

NA Rapture  (2017)

dráma

Netflix

Pastor Paul istenfélő ember és tiszteletben álló családfő, ám egy napon megtamádják az otthonukat. 21 éves lánya, Diara az R&B szexikonjává válik, másik lánya, Angel viszont... több»

Filmportré: Gyulai Líviusz - Vonalak mágusa
#36351

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit lényéhez hasonlóan jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett megbocsátó... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

#36352

dokumentum

Kun Árpád évek óta takarítóként és ápolóként dolgozik Norvégiában. A filmben az író szót ejt a Boldog Északról és készülő regényéről is ("Nagyon nem volt egyszerű... több»

Rendező: Surányi Z. András

Szereplők: Parászka Boróka

#36353

dokumentum

„A legvidámabb barakk” Varga Noémi filmje, amellyel a londoni Royal College of Art mozgókép szakán diplomázott. A film egy családi történeten keresztül dolgozza fel a szocialista... több»

Rendező: Varga Noémi

Kacsamesék: Woo-oo!
#36354

animáció

Donald kacsa Dagobert McCsip külvilágtól elzárt villájába viszi Tikit, Nikit és Vikit, ahol családi titkokra derül fény és s több»

A Szaturnusz titkai
#36355

dokumentum

A NASA Cassini űrszondája kilövésének évfordulója alkalmából készült dokumentumfilm infravörös kamerával készült felvételek segítségével tárja fel a Szaturnusz holdjainak... több»

Brunch Queen
#36356

dokumentum | rövidfilm

Rövid dokumentumfilm egy musical készítéséről.

Mária Terézia - Európa anyósa
#36357

dokumentum

Mária Terézia három fronton is helytállt: uralkodóként, anyaként és feleségként. Remek párost alkotott férjével, Lotaringiai Ferenc Istvánnal, aki nem a politika, hanem a pénzügyek... több»

Rendező: Monika Czernin

#36358

NA Dysmorphia  (2015)

animáció | rövidfilm

A filmben egy gerinchibával született ember csontvázát láthatjuk és követhetjük végig.

Rendező: Kate Grubb

Hüllők: szörnyek a múltból
#36359

dokumentum

A hüllők afféle pikkelyes, ősi jegyeket magukon viselő szörnyetegek egy letűnt korból – melyeket minél behatóbban vizsgálnak, annál rendkívülibbnek tűnnek a tudósok számára... több»

#36360

horror | misztikus | thriller

A film egy fiatal lányról, Geenáról szól a film, akit rengetegen nem szeretnek a falujában, csak a nagymamájával tud beszélgetni, és ő az egyetlen, aki elfogadja. Az egyik nap valaki... több»