Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36381

horror | sci-fi

Egy csapat fiatal utazó egy Csendes-óceáni szigeten reked, ahol egy olyan gonosz elől kell menekülniük, amit az emberiség évszázadok óta rejtegetett a szigeten.

#36382

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

#36383

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#36384

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#36385

dráma | krimi | thriller

Egy fiatal belgrádi bandatag veszélybe sodorja a családját, amikor magára haragít egy maffiafőnököt.

#36386

NA Squadron 42  (2019)

akció | sci-fi

A Star Citizen univerzumában játszódó katonai játék.  több»

#36387

dráma

Guo és Su még a hatvanas években találkoznak újra. Noha a gyerekkorukat együtt töltötték, egy szörnyű baleset elválasztotta őket egymástól, és bár az elmúlt évek során teljesen... több»

#36388

kaland

Andrew DiMerá-nak meg kell mentenie barátait és családtagjait egy fosztogatótól. több»

#36389

NA Haunted  (2020)

horror

Rideg bepillantás azoknak az embereknek az élettörténeteibe, akik különös és megrázó természetfeletti jelenségeknek voltak a szemtanúi. több»

Rendező: George Harry Stephenson

Szereplők: Tony Ashley

Sleepwalker
#36390

NA Sleepwalker  (2015)

thriller

Férje halála után Sarah Wells úgy dönt, visszatér egyetemi doktori tanulmányaihoz. Éjszakánként rémálmok gyötrik és alvajáró. Arra az elhatározásra jut, jobb ha kivizsgáltatja... több»

#36391

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

#36392

dráma | thriller | western

1868-ban az ausztrál Goldfields-ben egy ír telepes bosszút esküszik, hogy igazságot szolgáltat azokon akik felelősek a családja meggyilkolásáért. több»

Szereplők: Julian McMahon

Túlnépesedés: Statisztikával a pánikkeltés ellen
#36393

dokumentum

A legkorszerűbb 3D-s grafikai technikát alkalmazva, a világhírű Hans Rosling professzor látványos statisztikai portrét fest a gyorsan változó világunkról. Rosling üzenete a filmjén... több»

Az Amelia Earhart-expedíció
#36394

dokumentum

Amelia Earhart neve mára a kaland, a bátorság és a rejtély szinonimájává vált. A pilótanő számos rekordot döntött meg, s szenvedélye a Föld egyik legismertebb asszonyává tette... több»

#36395

dokumentum

A kaszálók a hagyományos állattartó gazdálkodás alapját képezik Székelyföldön, ugyanakkor rendkívül fajgazdag, természetvédelmi szempontból is értékes élőhelyek. A kaszálók... több»

Bakancslista alkonyatban
#36396

dokumentum

A dokumentumfilm főhősei nyugdíjasok, akik erdélyi kis falvakban merész álmokat fogalmaztak meg. Számukra a nyugdíjas kor nem a passzív várakozás, a tétlen halálvárás ideje, hanem... több»

A szőnyeg alá söpört negyed – Élet Székelyföld legnagyobb nyomornegyedében
#36397

dokumentum

Székelyföld legnagyobb nyomornegyedét az 1980-as évek derekán építették azzal a céllal, hogy a Székelyudvarhelyen élő romák megfelelő körülmények közé költözhessenek. A... több»

Az élet csak alapanyag
#36398

dokumentum

Portré Nora Ephronról, a csípős őszinteségéről és intelligens humoráról ismert forgatókönyvíró-rendezőről. Nemcsak feltárja a szakmai ambíció és a személyes lojalitás... több»

Rendező: Jacob Bernstein

Breuer
#36399

NA Breuer  (2020)

dokumentum

Breuer Marcell világhírű magyar építész, Walter Gropius tanítványa Pécsen született 1902-ben. Élete során dolgozott számos országban, majd New Yorkban telepedett le. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Seres Tamás

#36400

dokumentum

Disney+

Szempillantás alatt történő támadások és falkában történő vadászatból láthatunk pillanatképeket a dokumentumfilmben, több»