Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
The Best Man Wedding
#36401

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#36402

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

#36403

dokumentum

A kaszálók a hagyományos állattartó gazdálkodás alapját képezik Székelyföldön, ugyanakkor rendkívül fajgazdag, természetvédelmi szempontból is értékes élőhelyek. A kaszálók... több»

Cápák a szörfösök ellen
#36404

dokumentum

Világszerte egyre több embert ér cápatámadás, és a jelek szerint ilyen szempontból a szörfösök a legveszélyeztetettebbek. Miért kerültünk e nagyszerű ragadozók célkeresztjébe?... több»

Knight Rider Heroes
#36405

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Diktátorok kézikönyve
#36406

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Az élet csak alapanyag
#36407

dokumentum

Portré Nora Ephronról, a csípős őszinteségéről és intelligens humoráról ismert forgatókönyvíró-rendezőről. Nemcsak feltárja a szakmai ambíció és a személyes lojalitás... több»

Rendező: Jacob Bernstein

Covid 19 − Veszélyben a világ
#36408

dokumentum

2020 tavaszán a világot drámaian érintette a koronavírus-járvány. Részletes áttekintés arról, milyen politikai és társadalmi választ adtak az országok a pusztító járványra. több»

Az igazi fekete párduc
#36409

dokumentum

A közelmúltban egy egészen különleges új lakója akadt a délnyugat-indiai Kabini-erdőnek: egy igazi fekete párduc, mely nemcsak élni és vadászni, de egyenesen uralkodni szeretne ezen a... több»

#36410

NA Hex  (2022)

akció | horror | kaland | thriller

Egy rejtélyes eltűnést követően egy ejtőernyősökből álló csoport paranormális jelenségeket tapasztal, amelyek miatt az életükért küzdenek. több»

A sötétség titkai – Csak szívatlak!
#36411

horror

Egy testvérpár egy családi esküvő felé vezető úton egy motelben száll meg, ahol egy éjszakán át ijesztő viccek sorozatát kell átélniük. több»

#36412

NA Goal Volant  (2017)

dráma | rövidfilm

Angelo azt szeretné, hogy a fia remek kapus legyen, de Matteót nem érdeklik az apja vágyai. több»

Megjósolni egy cápatámadást
#36413

dokumentum

Greg Skomal tengerbiológus és Joe Merchant meteorológus meghökkentő dolgot állítanak: szerintük a cápatámadások éppen úgy előrejelezhetők, mint például az időjárás... több»

#36414

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#36415

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Misszió
#36416

NA Misszió  (2015)

dokumentum

A Keresztény Roma Szakkollégiumok Hálózatát a magyarországi történelmi egyházak hozták létre 2011-ben. A szakkollégiumok célja, hogy „…olyan roma identitásukat megőrző,... több»

Rendező: Szekeres Csaba

Diktatúrák és zsarnokok
#36417

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

#36418

dokumentum

Lungau környékét az osztrák Szibériának is nevezik. A magas hegyek övezte tájnak rendkívül változatos az állat- és növényvilága. A legkülönbözőbb állatfajoknak kell... több»

Rendező: Waltraud Paschinger

Szereplők: Cornelius Obonya

Virágkoszorús fakereszt
#36419

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#36420

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»