Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36441

akció | horror

A film története szerint Dave, egy fiatal férfi egy rejtélyes könyvre bukkan, aminek köszönhetően természetfeletti képességekre tesz szert, csakhogy ezeknek ára van... Dave-nek meg... több»

#36442

vígjáték

A Felson családnak egy dobása van, ha szeretné megmenteni malmát a bezárástól - egy elegáns vacsorán kell meggyőzniük a gazdag bankárt, hogy adjon nekik kölcsönt. Ám a sorsnak más... több»

#36443

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi

A lázadók legendás X-szárnyú vadászgépeinek fedélzetén egy új generáció ül, akik a legrázósabb akciókban is képesek az életüket kockáztatni, ugyanakkor sosem hagyják cserben... több»

Rendező: Patty Jenkins

#36444

NA Ando Drom  (2021)

dráma

A Császi Ádám rendezésében készülő dráma társadalmi látlelet nyújt azokról a romákról, akiknek periférikus élethelyzetük ellenére sikerült bebizonyítaniuk, hogy az élet... több»

Rendező: Császi Ádám

The Lord of the Rings: Gollum
#36445

akció | kaland

A Deadalic Entertainment akció-kalandjátéka.     több»

#36446

életrajzi | krimi | western

Pearl Hart igaz története, aki női útonállóként postakocsit rabolt, s még a börtönből is megszökött.

#36447

NA Love Child  (2024)

dráma | vígjáték

Egy tizenegy éves, koraérett fiú, Junior azt tervezi, hogy átformálja édesanyja, Misty szerelmi életét, aki egy szeretetlen házasságban ragadt egy brutális férjjel, és akinek a fia... több»

Fanny
#36449

NA Fanny  (2015)

dráma

Egy filantrópus beleavatkozik egy friss házaspár életébe, hogy újra átélje saját múltját. több»

#36450

dokumentum

Sepsiszentgyörgyön 1982-ben avatták fel Mihai Viteazul havasalföldi vajda lovas szobrát. 1984-ben, a szobor mögött elhelyezett pokolgép kioltotta a 12 éves Vaszi Jánoska életét. A... több»

Rendező: Vörös T. Balázs

Csúcsragadozók: Oroszlánok királysága
#36451

dokumentum

Azt hinnénk, az oroszlánoknak nincs számottevő, a testi épségükre reális veszélyt jelentő ellenségük az afrikai szavannán – pedig a krokodilok, a vízilovak és a kafferbivalyok... több»

Born Dead
#36452

NA Born Dead  (2016)

dráma

Egy férfi öngyilkosságot készül elkövetni, de elkíséri őt barátja is.  több»

Zéró gravitáció
#36453

dokumentum

A Zéró gravitáció című ismeretterjesztő film két űrhajós, a német Alexander Gerst és az amerikai Gregory Reid Wiseman kiképzését követi nyomon. A két fiatal férfi először vesz... több»

Flying Horse
#36454

NA Flying Horse  (2016)

(1)

dráma | életrajzi

Eadweard Muybriddge, aki szakmájában úttörőnek számított azzal, hogy munkásságával megteremtette a mai mozgófilm alapjait, életének azon szakaszát ismerhetjük meg, amikor tudomás... több»

Rendező: Gary Oldman

Szereplők: Gary Oldman

#36455

NA iGilbert  (2018)

dráma

Gilbert Gonzalez úgy érzi, nem áll kapcsolatban a világgal. 39 éves, szűz, túlsúlyos és szarkasztikus, kibírhatatlan anyjával él. Fél az élettől és az emberektől, mégis szomjazza... több»

Az Everest tudósai
#36456

dokumentum

Milyen hatással van a klímaváltozás a Mount Everestre és a híres Khumbu gleccserre? A látványos filmben erre keres választ egy népes tudóscsapat a Himalájában. Míg a jégáron a... több»

Édesapám, Imre
#36457

dokumentum

A 20. század magyar fotósai világhíres mesterek lettek. Ott volt például Moholy-Nagy, Brassai, Kertész és Capa is. Legtöbbjük zsidó volt, de ők elmenekültek. Kinszki Imrének és... több»

#36458

NA Pinocchio  (2022)

animáció

Hogyan mented meg a barátaidat egy félelmetes gonosztevőtől, amikor csak egy kicsi, fából faragott kisfiú vagy? És ha sikerül... mit teszel, amikor a barátaid nem tudják, mit kezdjenek... több»

MüpArt - Mike Fletcher Trio
#36459

zenés

A Rising Stars, azaz az Európai Hangversenytermek Szervezetének tehetségkutató sorozata a 2014/15-ös évadban a hagyományoktól eltérően a komolyzenén kívül a könnyűzenében is... több»

A Cvetković-ügy
#36460

játékfilm

1944. november 27. A szerb Politika napilap leközölt listájából értelmiségi személyeket a megszálló erőkkel való állítólagos együttműködés miatt kivégezték. Vajon ezek a... több»