Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Alaina Koski
#36341

A film története szerint egy híres deszkás srácnak sikerül meglógnia az orosz maffia elől, és Finnországba menekül. több»

#36342

NA Testing  (2017)

Dr. Melissa Stereo versenyt fut az idővel, hogy kifejlessze az ellenszérumot az ellen a vírus ellen, ami az Egyesült Államok déli részén ütötte fel a fejét. több»

#36343

dráma | romantikus

A 18 éves Nejdma szerelmesnek érzi magát, ettől pedig azt gondolja, teljesen elveszett minden. több»

#36344

NA Atlantis, Iceland  (2017)

(1)

dokumentum

Egy ausztrál férfi és a barátja Izlandra utazik, hogy megtalálják egy régi film forgatási helyszínét. több»

Faces of Love - A szeretet arcai
#36345

dokumentum

Húsz évvel ezelőtt egy francia nővér különleges elhívást kapott Istentől. Nem sokkal később - felhagyva addigi életével - a Fülöp-szigetekre indult, hogy missziót alapítson az... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#36346

dráma

Miranda egy francia prostituált, aki napról napra él Phnom Penh külvárosában. Miután találkozik Pannával, egy árva kislánnyal, reményt és bátorságot merít belőle, hogy élete... több»

#36347

animáció

Kiderül Dóri a világhírű Barnum lánya, erre visszajuttatják New- Yorkba a két rosszcsontot. Mr. Barnum és társulata boldogan ölelik keblükre a két csavargót, kiderül Dorothynak... több»

Rendező: Gyulai Líviusz

#36348

NA Take away  (2017)

játékfilm

Filmio

Egy hangsor, aminek sorsa van. De mi irányítja az útját? A véletlen? A végzet? A szerencse? A balsors? A film szereplői hétköznapi emberek. Történeteiket egy aluljáróból... több»

Rendező: Szabó Szonja

#36349

dokumentum

A dokumentumfilm a Martin Kirch­berger rendezőt és stábját ért, 1991-es tragédiát dolgozza fel. több»

Rendező: Thomas Frickel

Gigantikus rakományok(Megarakományok)
#36350

dokumentum

A nehézgép fuvarozást mindenki jól ismeri: azt nevezzük így, amikor nagyméretű alkatrészeket sárgán villogó nagyteherautók szállítanak az utcákon. Ezek azonban mind eltörpülnek... több»

#36351

sci-fi

Dagon egy kiégett bérgyilkos, akit Kundilla, a rettegett maffiózó azzal bízott meg, hogy lopjon el egy embergyermeket. Amikor Dagon rájön, hogy megbízója meg akarja ölni és meg akarja... több»

#36353

horror | sci-fi

Lily influencer, és bármit megtenne a követőkért, akár barátja józan eszét is kockáztatja. Amikor éppen következő projektjét reklámozza, kap egy rejtélyes szobrocskát. Megkéri a... több»

A Szalven szörnyetege
#36354

dokumentum

A Tibetben eredő és az Andamán-tengert Mianmar területén elérő Szalven Ázsia egyik utolsó természetes állapotú, az emberi beavatkozásokat eddig szerencsésen elkerülő nagy folyója.... több»

Boszorkányüldözés Salemben
#36355

dokumentum

Új-Anglia, 1692: vallási hisztéria fertőzi meg az embereket a kisvárosban, Salemben, és kegyetlen embervadászatot okoz. Az Egyesült Államok történelmének egyik legsötétebb fejezete... több»

Sandringham – Királyi karácsony
#36356

dokumentum

A dokumentumfilm, amely minden mozzanatát bemutatja annak, hogy miként ünnepli a királyi család a karácsonyt a sandringhami kastélyban. A katonás pontossággal levezényelt és... több»

Elefántok: évezredek vándorai
#36357

dokumentum

Az elefántoknak a világ minden táján nap mint nap keményen meg kell küzdeniük a túlélésért. Kenyától Indiáig és Maliig hosszú és kimerítő vándorutakat tesznek a vízért és a... több»

#36358

dráma | romantikus | thriller

Egy történet egy amerikai kisváros szegényebb külvárosából. több»

Ant Farm
#36359

NA Ant Farm  (2020)

akció

Egy mindenét elvesztett férfi magához tér a kómából, és csatlakozik egy szektához, amelynek vezetőjét támogatni kezdi.

Rendező: Mark David

Szereplők: Erik Fellows

#36360

NA Memoria  (2021)

dráma | fantasy | horror | vígjáték

Az emberek életét időnként a hibáik kötik össze. De meddig élhet valaki úgy, hogy múltbéli terheit hordozza magával? több»