Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36361

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

#36362

vígjáték

Egy dokumentumfilm Oskar Knight világhírű rendezőről. több»

#36363

horror | thriller

A film története szerint egy szörny szabadul el Los Angeles utcáin... vagy talán csak egy bosszúra éhes rendőr az, aki most bosszút áll a városon, amely a halálba küldte?! több»

#36364

NA Poor Boy  (2021)

dráma

A film két családról szól, akiknek élete rejtélyes körülmények között kapcsolódik hét évvel azelőtt történet eseményekhez.  több»

#36365

NA Crystal  (2016)

rövidfilm

Crystal, a 22 éves sztriptíztáncos lány Warnerrel, a menedzserével él. Noha kissé szokatlan a kapcsolatuk, minden rendben megy egészen addig, mígnem egy napon kiderül, hogy Crystal... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Dan Matteucci, Alexandra Bradley

#36366

horror

Egy sátánista szekta többeket tart fogva, hogy a Krisztus második eljövetele elleni szent háborúra készüljön.

#36367

NA Witchula  (2018)

akció | fantasy | horror | thriller

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista cserediák egy elhagyatott kisvárosba utazik, ami egy egzotikus szigeten található, ám itt gonosz boszrokány-vámpír hibridekkel... több»

#36368

akció | kaland | thriller

Miután öt évet töltött a Béke Hadtestnél, Naomi hazatér, családja azonban hatalmas veszélyben van. több»

Ha elfáradt, viheti
#36369

vígjáték

Az élete derekán járó író (Scherer Péter) szakmai válságba került, és bár továbbra is nagy népszerűségnek örvend, az ihlet szikrái hosszú ideje elkerülik őt. Ha mindez nem... több»

Az utolsó bástya
#36370

történelmi

Az utolsó bástya központi története a magyar történelem egyik legfényesebb korszakában, a sorsdöntő nándorfehérvári diadal idején játszódik. Az alkotók a vár hősi védőinek... több»

Rendező: Szász János

Lockdown
#36371

NA Lockdown  (2015)

akció

Egy rendőr visszatér az őrsre, miután felépült egy akció közben elszenvedett sérüléséből, melyet akkor szenvedett el, amikor terhelő bizonyítékra bukkant közeli munkatársai... több»

NAYA: Legend of the Golden Dolphin
#36372

fantasy

A NAYA: Legend of the Golden Dolphin egy 3D-s animációs film. NAYA apja az arany delfinek királya. A király elküldi lányát a Föld nyolc "sarkába", hogy egyesítse a delfinek népét, és... több»

Viral
#36373

NA Viral  (2015)

dráma | thriller

Egy halálos vírus csaknem a teljes emberiséget kiirtja. Mindeközben egy fiatal nő feljegyzéseket készít családja karanténban töltött mindennapjairól, és megpróbálja megmenteni... több»

#36374

táncfilm

Első alkalommal elevenedik meg a színpadon Wayne McGregor kritikusok által elismert balett triptichonja, amelyet Virginia Woolf művei inspiráltak. Virginia Woolf korszakalkotó irodalmi... több»

#36375

NA Skate God  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

A disztópikus jövőben egy gördeszkás, Oren rádöbben, hogy ő a görög isten, Zephyrus leszármazottja. A srácnak meg kell ismernie saját képességeinek határát, hogy megállíthassa a... több»

Ismeretlen küldetés: a Megalodon
#36376

dokumentum

Ideje mélyre merülni az óceánba, és egészen közel kerülni a világ egyik leggyilkosabb ragadozójával, és feltárni titkos életüket. több»

#36377

NA Mercury  (2018)

akció | dráma | romantikus | thriller

Öt barát megpróbál eltussolni egy balestet, amely egy ember halálát okozta. Ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor a férfi nem marad a sírban, ahová temették... több»

Keresztény farsang Nino Machaidzéval (Opera)
#36378

zenés

Első ízben lépett fel Magyarországon a világhírű grúz szoprán, Nino Machaidze 2020. február 22-én, az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként. Az évente megrendezett tematikus... több»

A sándorgyuri
#36379

dokumentum

80 év 50 percben. Sándor Györgyről szóló dokumentumfilm átfogóan bemutatja a humoralista életét, életpályáját, munkásságát. több»

Rendező: Kocsis Tibor

Ocean's Seven: Az északi pokol
#36380

dokumentum

A dokumentumfilm Mányoki Attila extrém úszó kihívásairól, az Ocean's Seven nevű sorozat teljesítéséről szól. több»