Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36401

NA Undying  (2021)

horror | romantikus | thriller | vígjáték

Egy tragikus autóbaleset következtében egy nő kómába kerül. Két évvel a baleset után végre felébred a kómából, ám azt tapasztlja, hogy a barátai faképnél hagyták, férje pedig... több»

First Friday
#36402

akció | dráma | vígjáték

Egy fiatal fiú, aki szuperhős akart lenni, elszökött otthonról és egy csapat kamasszal egyetemben kirámolt egy galériát, melynek tulajdonosa egy behízelgő modorú művészeti kritikus.

#36403

dokumentum

2015-ben 150 éves volt Amerika leghírhedtebb rasszista csoportja a Ku Klux Klan. több»

#36404

dráma

A vidéken élő Leo és Artur különböző világnézetet vallanak, és nem félnek attól, hogy megpróbálják megérteni egymást. több»

Illegális ifjúság
#36405

dokumentum

A pártállami időszakban Magyarországon ifjúságnevelő munkát lényegében csak a kommunista tömegszervezetek végezhettek. Az egyházhoz kötődő és korábban virágzó... több»

Rendező: Farkas Csaba

#36406

dokumentum

Disney+

1944-ben több, mint 20 000 náci tinédzserből álló hadosztály vonult a szövetségesek ellen. Annak ellenére, hogy mennyire tapasztalatlanok voltak, rettegést szítottak amerre jártak,... több»

#36407

dokumentum

A csillagászok szerint a Föld egén 2013 végén láthatóvá váló ISON az utóbbi idők leglátványosabb üstököse lesz, melynek fénye a teliholdéval vetekszik majd – amennyiben a Nap... több»

Heidi polip, a házi kedvenc
#36408

dokumentum

Emberként látjuk és érzékeljük a világot, de nem árt tudni, hogy vannak teljesen más létformák is. A polipok különleges evolúciós utat jártak be, ezért az intelligens életformák... több»

Rendező: Anna Fitch

Tőkés István XX. százada
#36409

dokumentum

2016 augusztus 8-án lett volna száz esztendős Tőkés István református lelkész, egyházi író, teológiai professzor, az Erdélyi Református Egyházkerület egykori püspökhelyettese,... több»

Cápa - a felszín alatt
#36410

dokumentum

Az utóbbi időkben a cápák életmódjában végzett kutatások néhány orvosi és mérnöki akadály leküzdésében is megoldásokat kínáltak az emberiség számára. Ezek az új... több»

Védőőrizet – Magyar politikai foglyok náci koncentrációs táborokban
#36411

dokumentum

A nácik által politikai okokból letartóztatott, koncentrációs táborba hurcolt magyarok száma jóval nagyobb, mint ahogyan az a köztudatban él. A Gestapo a megszállás után és a nyilas... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Bohém, negyvenes, nagypapa
#36412

romantikus | vígjáték

A negyvenes Werner egy hostel recepciósaként éli gondtalan agglegényéletét, minden mókában benne van, és nagy szoknyavadász hírében áll. Ám egy nap beállít hozzá rég nem látott... több»

A Colectiv katasztrófa
#36413

dokumentum

2015. október 30-án tűz ütött ki a bukaresti Colectiv Clubban. A tűzben több tucat ember meghalt, és a tragédia okainak kivizsgálása végül a kormány bukásához vezetett. több»

#36414

Hat elit mászóból álló álomcsapat vág neki a világ egyik utolsó meghódításra váró sziklamászó terepének, az Antarktisz jégbe fagyott tornyainak. Jimmy Chin és Conrad Anker az... több»

Break
#36415

NA Break  (2015)

rövidfilm

Egy idősebb házaspár találkozik egy nehéz sorsú fiatal párral. Jack és Phoebe hamarosan összebarátkozik Billy-vel és Marthával. A mélyen megindító dráma – főszerepben a... több»

Monyo+Baba - A szabadság ára, összehangolva
#36416

dokumentum

A főszereplők Monyo - Molnár Endre és Fazakas Ilona - Baba, tehetséges zenészek. Őrültek, és összeférhetetlenek. A szerelem és a zene rabjai. Lázadók, akik a szerelmükért... több»

Mindent az elefántról
#36417

dokumentum

Valószínűleg még soha egyetlen film nem mutatott be annyi új kutatási eredményt az elefántokkal kapcsolatban, mint a Nat Geo Wild ’Mindent az elefántról’ című műsora. Ülj le a... több»

A 20. század legnagyobb olajkatasztrófája
#36418

dokumentum

1978. március 16.: Az Amoco Cadiz nevű tankerhajó, gyomrában 220 ezer tonna olajjal, zátonyra fut a franciaországi Bretagne partjai előtt. A balesetet a 20. század egyik legnagyobb... több»

Harcos asszonyok – Vikingek
#36419

dokumentum

Soha nem volt tárgyi bizonyíték a női viking harcosok létezésére, de új leletek Svédországban több évszázados feltételezéseket kérdőjeleznek meg a nők szerepéről a viking korban. több»

Dés Aréna koncert – Mi vagyunk a Grund
#36420

sportfilm

Dés László 2018. dec. 29-én nagyszabású koncertet adott az Arénában. A koncerten a nagy slágerek mellett bemutatásra került az Éjféli járat, Dés László első önálló dallemeze,... több»