Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Avanti ragazzi di Buda
#36421

dokumentum

Avanti ragazzi di Buda/Előre budai srácok. Egy római labdarúgócsapat törzsszurkolói a magyar ötvenhatról énekelnek. Majdnem harminc éve. Dokumentumfilmünk Olaszországba invitál, és... több»

#36422

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

Nadiya ünnepi kedvencei
#36423

Nadiya ünnepi kedvencei emlékezetessé teszik a nagy napot, akár asztal közepére helyezett tálról van szó, amelyből mindenki egyszerre kanalazhat, akár falatkákról vagy... több»

Meteorveszély
#36424

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

Borvacsora
#36425

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

A természeti világ – maki-blues
#36426

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36427

sci-fi

Fritz, Snark és Bubbles véletlenül egy rejtélyes kriptozoologiai rituálé kellős közepébe csöppen. Hőseink csakhamar rádöbbennek, hogy egy ősi lényt szeretnének életre hívni. több»

#36428

dráma | fantasy | vígjáték

Samuel Liston csupán az életrajzát szerette volna megírni Floyd Deveraux-nak, aki maga kérte ezt. A helyzet azonban rövidesen összekuszálódik. több»

#36429

NA Mesto svetlobe  (2017)

(1)

dokumentum

Négy család egy lassan haldokló városban él a maga reményeivel, fájdalmaival. több»

Rendező: Marko Kumer

8.29.05
#36430

NA 8.29.05  (2017)

dráma

A film a Katrina hurrikán okozta káoszt és felfordulást mutatja be. több»

At the Foot of the Rainbow
#36431

dráma | romantikus | történelmi

Dannie McNoun a napjait a farm körüli teendőivel, horgászattal és pézsmapockok elfogásával tölti a legjobb barátjával és szomszédjával, Jimmy Malone-nal. 15 éve Dannie megkérte... több»

#36432

akció | dráma | háborús | kaland | romantikus | történelmi | western

A film története szerint a 19. század közepe táján amerikai katonák arra kényszerítik a Shoshone bandát, vagyis egy csapatnyi indiánt, hogy hagyják el Észak-Kalifornia hegységeit,... több»

3 Angels Go to Hollywood
#36433

vígjáték

A film története szerint három angyal Hollywoodba megy, hogy segítsenek egy producernek megmenteni a stúdiót. több»

#36434

NA Alone  (2017)

horror

A film története szerint egy idősebb pár ránézésre boldog és háborítatlan életét éli egy kisvárosban, de egyik este életük váratlan fordulatot vesz... több»

#36435

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»

#36436

dráma

Egy fiatal francia nő Bejrútban találkozik egy szír férfival.

A kézműves Japán
#36437

dokumentum

Filmünk a három legismertebb és legjellegzetesebb japán kézműves tárgyról szól: a szamurájkardról, a japán kerámiáról és kimonóról. több»

Így készült: Álomutazó
#36438

A mesemusical készítésének kulisszatitkai! Hogyan kerül színpadra 2017 leglátványosabb magyar mesemusicalje? A grandiózus produkció kulisszái mögé pillanthat be velünk és... több»

#36439

dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a megrázó dokumentumfilmben túlélők mesélnek arról, hogyan bántalmazta őket a La Luz del Mundo egyházi vezetők három generációja. több»

#36440

NA Dead Quiet  (2017)

horror

Nicknek és barátnőjének egy éjszakát kell eltölteniük az újonnan örökölt, ám elhagyatott belvárosi épületben, hogy bebizonyítsák az egyik vevőnek, hogy alaptalanok azok a... több»