Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36421

dráma | romantikus | rövidfilm

A történet a kapcsolatok négy fázisát mutatja be: az első látásra kialakuló szerelemtől az első randevún és a kapcsolaton át a szakításig. több»

KFT Ufoshow
#36422

NA KFT Ufoshow  (2014)

dokumentum

A KFT zenekar a 30. születésnapját 2011. december 28-án a Budapest Sportarénában ünnepelte. A helyenként sci-fi hangulatú koncertet lenyűgöző méretű és képi világú vetítés,... több»

#36423

NA Skumaskot  (2016)

dráma | kaland | romantikus | rövidfilm | thriller

A történet az izlandi tundrán játszódik, miközben feltárul egy férfi összetört pszichéje. több»

Rendező: Jared Knecht

Szereplők: Madison Hatch, Megan Scott

Elveszett őseink nyomában
#36424

dokumentum

Mi emberek szeretjük azt képzelni, hogy különlegesek vagyunk. Evolúciós szempontból az összes ősünk és közeli rokonunk kihalt. Az elmúlt évek felfedezései azonban megváltoztatták... több»

#36425

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Wei úgy véli, hogy hagyománytisztelő anyja nehezen fogja elfogadni a barátját, de kiderül, hogy ő is bonyolultabb személyiség, mint ahogyan azt a lánya gondolta. több»

#36426

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

#36427

dráma

Bobo-Dioulasso szexmunkásai éjszakánként Ms Codara bízzák gyermekeiket, aki igyekszik mindannyiuknak alibit biztosítani. több»

#36428

dokumentum

A dokumentumfilm a daytoni külvárosi tömegközlekedés megjavításáért folytatott küzdelmet mutatja be.

Rendező: Jamaal Bell

Winter
#36429

NA Winter  (2015)

dráma

Tom és öcsse, Max boldogok voltak, mindenünk megvolt, amire vágytak. Szüleik jó körülmények között nevelték őket. Anyjuk egy gyönyörű galéria sikeres kurátora, apjuk egy... több»

A tengerek királynője
#36430

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

A szeretet mint tőke
#36431

dokumentum | életrajzi

Szepsy István portréja, A szőlőtőkék adják e film keretét, melynek négy szegletében a változó arcú évszakok, aranymetszésében pedig a természettel együtt lélegző, gondolkodó... több»

Lucky Luke – Az európai western
#36432

dokumentum

Lucky Luke, a humoros francia-belga képregénysorozat mindenki számára ismerős. A történetek az amerikai Vadnyugaton játszódnak, és főhőse, Lucky Luke, a legendás cowboy arról híres,... több»

Szereplők: Zakariás Éva

Plasticine Family
#36433

dokumentum

Egy temetés, két esküvő és a világrészek közötti végtelen utazgatás.

Rendező: Moriya Benavot

#36434

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#36435

rövidfilm

Jack nagyanyja halálát követően visszatér egy paraguayi kis faluba. több»

Rendező: Chloé Bourgès

Grimasz
#36436

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Ízőrzők: Karád
#36437

dokumentum

Karád Somogy megye dombok ölelésében fekvő, barátságos települése. Érdemes kisétálni valamelyik szőlőhegyre, onnét lehet igazán látni a somogyi község szépségét. A táji... több»

Rendező: Móczár István

Chug csapat - Készülj a mentésre!
#36438

animáció

Színes, magyarul beszélő, animációs film. több»

#36439

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

...Festeni fogok... - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról
#36440

életrajzi

A nyáron elhunyt Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófusi, művészetpedagógusi életművén kívül a politikai elnyomás ellen, és a környezetvédelem melletti... több»