Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
A tengerek királynője
#36441

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

A szeretet mint tőke
#36442

dokumentum | életrajzi

Szepsy István portréja, A szőlőtőkék adják e film keretét, melynek négy szegletében a változó arcú évszakok, aranymetszésében pedig a természettel együtt lélegző, gondolkodó... több»

Lucky Luke – Az európai western
#36443

dokumentum

Lucky Luke, a humoros francia-belga képregénysorozat mindenki számára ismerős. A történetek az amerikai Vadnyugaton játszódnak, és főhőse, Lucky Luke, a legendás cowboy arról híres,... több»

Szereplők: Zakariás Éva

Plasticine Family
#36444

dokumentum

Egy temetés, két esküvő és a világrészek közötti végtelen utazgatás.

Rendező: Moriya Benavot

#36445

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#36446

rövidfilm

Jack nagyanyja halálát követően visszatér egy paraguayi kis faluba. több»

Rendező: Chloé Bourgès

Grimasz
#36447

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Ízőrzők: Karád
#36448

dokumentum

Karád Somogy megye dombok ölelésében fekvő, barátságos települése. Érdemes kisétálni valamelyik szőlőhegyre, onnét lehet igazán látni a somogyi község szépségét. A táji... több»

Rendező: Móczár István

Chug csapat - Készülj a mentésre!
#36449

animáció

Színes, magyarul beszélő, animációs film. több»

#36450

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

...Festeni fogok... - Portréfilm Karátson Gábor festőművész, íróról
#36451

életrajzi

A nyáron elhunyt Karátson Gábor jelentős írói, műfordítói, festői, filozófusi, művészetpedagógusi életművén kívül a politikai elnyomás ellen, és a környezetvédelem melletti... több»

#36452

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»

#36453

NA A beszéd  (2020)

játékfilm

Az első világháborút követően olyan békerendet kényszerítettek a vesztes oldalon álló országokra, köztük az Osztrák–Magyar Monarchiára, mely óriási érvágást jelentett a... több»

#36454

NA Hannah  (2018)

horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy anya mindent megtesz, hogy megvédje lányát, Mie-t egy ismeretlen fenyegetéstől. Vajon erőszakos volt férje tör kettejük életére, vagy ennek az egésznek Mie új babájához van... több»

#36455

dokumentum | életrajzi

2015-ben Nick Cave Shreveportba utazott, hogy elkezdjen egy nyolc hónapos művészeti projektet.

Rendező: Evan Falbaum

Uncertainty
#36456

NA Uncertainty  (2017)

dokumentum | életrajzi | történelmi

Walter Tuchowski 1929. február 20-án született. Évekkel később mindent megtett azért, hogy családjával Lengyelországból az Egyesült Államokba juthasson. Végül Crystal Falls-ban... több»

Rendező: Rebecca Lunn

Szereplők: Walter Tuchowski

#36457

fantasy

Nick Gautier egy átlagos gyerek, aki rossz társaságba keveredett. De egy éjszaka úgy dönt, hogy szembeszáll velük, és nem lesz hajlandó kizsebelni egy turistát. A banda ellene fordul,... több»

#36458

vígjáték

Évekkel azután, hogy mindenkit menesztettek a vállalattól, Antunez nyugdíjba vonulása előtt elhatározza, hogy még egyszer utoljára összehozza a társaságot. több»

#36459

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»

#36460

dokumentum

2005-ben egy spanyol kisváros életét felkavarja egy 77 éves férfinak a fiatal feleség és bátyja általi meggyilkolása.