Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
...minden kicsi gyereket
#36621

dokumentum

2001 óta a mélyszegénységbe süllyedt mezőségi szórványmagyarság szolgálatában áll a Magyarfülpösön működő Szivárvány Ház. A bentlakásos kollégiumban a környékről... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

#36622

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

Meteorveszély
#36623

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

Borvacsora
#36624

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

A természeti világ – maki-blues
#36625

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36626

dráma

Mit tennél, ha esélyt kapnál megváltoztatni a múltat? Ha lehetőséged adódna újraírni a saját történetedet? David lehetőséget kap arra, hogy újraírja a múltat és megmentse Megant. több»

#36627

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

#36628

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

#36629

akció | fantasy | kaland | sci-fi

3477-ben járunk, amikor  a szultán felemelkedése azzal fenyeget, hogy káoszba taszítja az országot. Egy piti kis tolvaj Hong Kong városából találkozik egy idős bölccsel, akinek a... több»

#36630

dráma

Xiao Sichuan, Guokui és Zhenhua korábban ugyanabban a gyárban dolgoztak. Noha az élet teljesen más irányba terelte őket, egy közös adósságuk továbbra is fennmaradt. több»

#36631

NA He Knows  (2021)

(1)

horror

Christina gyerekként szemtanúja volt, amint Sammy, az elf lemészárolja a szüleit. Amikor Sammy visszatér, az immár felnőtt Christinának meg kell védenie a lányát a hasonló sorstól.

#36632

NA Hot Like Hell  (2019)

(1)

kaland

Egy emigráns limuzinsofőr megpróbálja elkészíteni a saját játékfilmjét, de ez sehogyan sem akar összejönni neki.

#36633

animáció

Egy amerikai család Canterville Chase-be, egy londoni birtokra költözik, melyet 300 éve kísért Sir Simon De Canterville szelleme.

#36634

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

#36635

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#36636

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#36637

dokumentum

Netflix (2024.06.18.)

A nagyjátékfilm az LMBTQ+ stand up comedy történetét vizsgálja, figyelembe véve annak jelentőségét a társadalmi változások eszközeként az elmúlt öt évtizedben. több»

#36638

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula

#36639

NA Cryo  (2022)

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Egy földalatti létesítményben öt tudós úgy ébred fel a mélyalvásból, hogy nem emlékeznek arra, kik ők és mennyi ideig is voltak álomban. Rövidesen azzal kell szembenézniük, hogy... több»

Cut the Painter
#36640

dráma

Harry Hannigan, a magányosan élő író házába betoppan régi szerzőtársa, Jack. Bár Harrynek nem megy könnyen, mégis kénytelen befogadni Jacket, aki elmenekült otthonról, miután... több»